Death Stranding

Death Stranding fjernet fra Sonys liste over eksklusive PlayStation 4-spill

Nyheter om ytterlige plattformer kan være på vei.

Kojima Productions

Siden den offisielle kunngjøringen av Death Stranding i 2016 har spillet stort sett vært å regne som PlayStation 4-eksklusivt. Trailere og informasjonsdrypp nevner kun lansering på Sony-konsollen, men nyheter om andre plattformer kan være på vei.

Death Stranding.
Kojima/Twitter

Som Resetera-bruker «vestan» oppdaget nylig har Sony fjernet Death Stranding fra sin offisielle liste over PlayStation 4-eksklusive titler. Kojima Productions-spillet var å finne der så nylig som i mai, men nå er det altså borte uten noen nærmere forklaring.

Mens fans naturlig nok har lurt på hva dette betyr, minner vestan om at spillet opprinnelig ble kunngjort for PC i tillegg til PlayStation 4. En pressemelding fra Sony i 2015 – som siden har blitt slettet – bekreftet at en PC-versjon også ville komme etter hvert, men selskapet ville den gang ikke si noe om hvor lenge eksklusivitetsavtalen gjaldt.

Hvorfor spillet så endte opp på listen med spill kun tilgjengelig for PlayStation 4 kan man jo spørre seg om. Ettersom det nå er borte er det imidlertid ikke helt utenkelig at nyheter om ytterligere plattformer er i anmarsj, og hvorvidt det er tilfellet kan vi potensielt få høre allerede denne måneden.

Spillsjef Hideo Kojima ble nylig bekreftet som gjest på Gamescoms Opening Night-show 19. august. Der skal han vise frem enda mer fra det mystiske spillet, og hvem vet? Kanskje dukker det opp noen spennende nyheter for PC-spillere også. Eller kanskje det hele bare er tilfeldig ønsketenkning.

Death Stranding lanseres 8. november.

Death Stranding avslørte nok en figur forrige uke.
«Heartman» lever kun i 21 minutter av gangen »

Siste fra forsiden