Konami - Silent Hill

Konami avkrefter nye Silent Hill-rykter

– Vet det ikke er svaret fansen vil høre.

Norman Reedus hadde hovedrollen i det kansellerte Silent Hills.
Konami, LDDesign, montasje av Gamer.no

Rykter om Silent Hill-seriens fremtid får stadig vekk nye bein å gå på. I det siste har det gått snakk om at både Sony Japan og Hideo Kojima står klare til å lage alt fra nye spill til en fortsettelse av Silent Hills, men nå har Konami fått nok.

Rykter om at Hideo Kojima får fortsette arbeidet med Silent Hills stemmer tilsynelatende ikke.
Konami

I en uttalelse til nettstedet Rely on Horror konstaterte Konami – som eier rettighetene til Silent Hill – at de nyeste ryktene om serien rett og slett ikke stemmer.

– Vi har hørt alle ryktene og rapportene, og kan bekrefte at de ikke er sanne. Jeg vet det ikke er svaret fansen vil høre, sa en talsperson for selskapet.

– Lukker ikke døren helt

Tross uttalelsens tilsynelatende klare budskap ville ikke Konami si spesifikt hvilke rykter som var usanne. Talspersonen sa videre at selskapet ikke riktig har satt kroken på døren for serien, men påpekte at det i hvert fall ikke blir slik som ryktene hevdet.

Dette stemmer med rapporter fra tidligere i år, da Konami kommenterte andre Silent Hill-rykter. Den gang hadde ikke utvikleren noe offisielt å kunngjøre, men fans ble lovet at teamet kikket på muligheter for å gjenopplive serien.

Det er nå åtte år siden lanseringen av det forrige Silent Hill-spillet, mens over fem år har gått siden Konami stanset utviklingen av Hideo Kojimas Silent Hills-prosjekt. Rykter om en fersk start for serien dukker ofte opp, mye takket være fansens vedvarende ønske om å få oppleve flere Silent Hill-grøss.

Spenningen nådde nye høyder tidligere denne måneden, da nevnte Rely on Horror rapporterte at Sony skulle ta over serien. Kilder med kjennskap til situasjonen hevdet angivelig at Sony Japan ville produsere en fersk start for Silent Hill, mens Kojima fikk fortsette med det kansellerte Silent Hills. Med den nyeste uttalelsen fra Konami er vi imidlertid like langt igjen.

Les også: Konami-kodens far er død »

Siste fra forsiden