Counter-Strike: GO / Telenorligaen

– Demise burde ha overtaket

GamersLeague kan likevel sørge for en spennende kamp mot formlaget i Telenorligaen.

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Finalene finner sted på SpillExpo i november.

Premiene i Counter-Strike: GO

1. plass: Sponsorkontrakt med Logitech G til en verdi av 80 000 kroner
2. plass: 10 000 kroner
3. plass: 5000 kroner

GamersLeague eSport møter Demise Elektroniske Sportsklubb i Telenorligaens femte serierunde denne helgen. De to lagene ligger på en delt femteplass med fire poeng. Søndagens kamper vil bli spilt på Inferno og Cobblestone.

Sjekk oppdaterte tabeller og kampoversikt for Telenorligaen her »

Ekspertkommentator i Telenorligaen, Eirik «r0ke» Horvath, tror begge lagene kan hevde seg under søndagens kamp.

– Jeg tror dette kommer til å bli en veldig jevn kamp. Begge lagene har vist god form så langt i ligaen, hvor de kun har slitt med å ta ned topp fire-lag. Vi har sett begge kartene tidligere i ligaen, blant annet da Demise på imponerende vis tok 13 runder mot Copenhagen Wolves på Inferno.

GamersLeagues manglende femtemann gjør likevel at Horvath tipper på seier til Demise.

– Vi har jo sett at lagoppstillingen til GamersLeague har vært litt ustabil med tanke på at de mangler en fast femte spiller. Dette kommer nok til å bli en veldig jevn kamp, men jeg tror den kommer til å gå i Demise sin favør. Demise burde ha overtaket etter min mening, siden Inferno og Cobblestone er deres to sterkeste kart.

– Kampen kan gå begge veier

Jørgen «Copaface» Larsen i Demise er strålende fornøyd med lagets prestasjoner forrige helg, etter at laget vant GalaxeLAN og tok sin første seier i Telenorligaen.

– Det å vinne GalaxeLAN natt til søndag og slå Badgers 2-0 samme dag var en deilig slutt på uken. Gutta spilte kjempebra, og dro litt av momentet fra LAN-et inn i kampen og tok tre viktige poeng for oss i ligaen.

Demise har like mange poeng som sin neste utfordrer i Telenorligaen, og Larsen tror også at søndagens kamp kommer til å bli jevn.

Jørgen «Copaface» Larsen tror kampen mot GamersLeague kan bli jevn.

– Kampen kan gå begge veier, det kommer an på hvem som har dagen og er mest varm i trøya. Vi er ganske komfortable på Inferno og Cobblestone, så jeg håper vi vinner knivrunden på begge kart så vi kan velge hvilken side vi vil starte på.

Counter-Strike: Global Offensive ble oppdatert til versjon 1.35.0.0 forrige uke, noe som medførte en rekke omfattende endringer. Blant annet ble det foretrukne CT-våpenet M4A1-S svekket. Larsen sier at Demise har klart å tilpasse seg disse endringene.

Les også
Ny Rocket League-sesong, nye muligheter til å bekjempe Nordavind

– «Fletch» og «zotka» bruker forsatt M4A1-S, mens «kSwitch» har mer eller mindre gått over til AUG. «Aimk1D» har brukt M4A4 over en lengre tid. «Becker» bruker M4A4 for å teste litt, men han merker ikke noen særlig endring på M4A1-S.

GamersLeague tror individuelle prestasjoner vil føre til seier

Marius «BarryBombplant» Ulvund tror kampen vil gå i GamersLeagues favør.

– Vi regner med seier i kampen mot Demise. Vi har spilt mot de flere ganger før, og vi føler vi har god oversikt over hvordan de spiller som lag og hvordan enkeltspillerene deres fungerer. Samtidig føler jeg at alle i GamersLeague presterer bedre individuelt enn folkene i Demise.

Han sier seg likevel enig i at den ustabile lagoppstillingen kan være en faktor, men tror ikke dette kommer til å ha stor betydning mot Demise.

– Jeg er enig i at det har en innvirkning på laget, men dette har mye større betydning når vi spiller mot de beste lagene i ligaen. Vi føler at når vi møter et lag som Demise har dette mye mindre betydning, i denne kampen kommer de individuelle prestasjonen til å være det som leder til seier, og på den fronten føler jeg at vi har overtaket.

Ulvund forteller at GamersLeague kommer til å stille med Håkon «hk0n» Kvande som innbytter i søndagens kamp, som også spilte da laget møtte Oslo Lions forrige serierunde.

Kampen mellom GamersLeague og Demise spilles søndag 27. september klokken 20:00. Følg spenningen på GamerTV »

Siste fra forsiden