Demo: Painkiller: Resurrection

Demoner og pang-pang

Ta nok en tur til Skjærsilden, i demoen til det kommende skytespillet.

Painkiller var et reinspikka actionspill fra polske People Can Fly, hvor du som død mann måtte kjempe deg gjennom Skjærsilden med et utvalg mineverdige våpen. Tidligere i år kom beskjeden om at en oppfølger var under utvikling hos Homegrown Games, og den skal ligge i butikkene fra 27. oktober.

Ikke ulikt originalen

For en uke siden meldte JoWooD at Painkiller: Resurrection var ferdigutviklet, og nå har de lansert en demo. Nøyaktig hva demoen inneholder har de ikke sagt noe om, men det er vel trygt å anta at det blir mye skyting.

Painkiller: Resurrection foregår som forgjengeren i Skjærsilden, og denne gangen får vi rollen som drapsmannen William «Wild Bill» Sherman. Etter et særdeles mislykket attentat ender han opp mellom himmel og helvete, og blir en brikke i den konstante krigen mellom de to sidene.

Spillet kjører på samme motor som det første Painkiller, men den skal ha fått seg en kraftig oppgradering. I tillegg har Homegrown Games lagt til en samarbeidkampanje hvor du og en venn kan skyte demoner sammen. Andre forbedringer inkluderer evnen til å transformere, å bruke to av alle våpen og bedre kunstig intelligens.

Demoen er visstnok i iso-format, så du må brenne den inn på en DVD-plate eller bruke et verktøy som Daemon Tools for å teste den. Demoen kan lastes ned fra følgende sider:

Siste fra forsiden