Konkurranse

Julekalender 2021- luke 12

Den 12. luken rommer et spillprodukt som scoret høyt i vår test

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Imponerende gaming-headsett

I dag er premien et JBL Quantum One-headsett. Spillheadsettet skilter med 50 mm store høyttalerelementer som skal gi deg overtaket i kampens hete. Ved hjelp av JBL QuantumSPHErE 360 og romlydformatet DTS Headphone:X v.2.0 får du med deg alt som skjer rundt deg. Aktiv støydemping drukner også ut julevasken rundt deg.

JBL Quantum One.

Headsettet kommer med en egen programvare for dem som ønsker kontroll på forksjellige lydprofiler og annet. Den påsatte mikrofonen støttes også av programvaren, og gjør det lett å justere lydnivået opp og ned. Øreputene er i minneskum, og skal dermed være ganske så behagelige.

Ellers følger det med en USB-C til USB-A-kabel og en 3,5 mm mini-jack-kabel.

Vår testperson hadde mye bra å si om headsettet:

– JBL Quantum One er et imponerende produkt. Det er behagelig, har grei mikrofonlyd, svært høy lydkvalitet og mange kule funksjoner – slik som aktiv støydemping, masse RGB-lys, 7.1-surround og 3D-lyd, skrev han i sin test.

Premien er levert av JBL, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 2650 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
1118 har spilt i dag

1118 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden