Konkurranse

Julekalender 2021- luke 12

Den 12. luken rommer et spillprodukt som scoret høyt i vår test

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Imponerende gaming-headsett

I dag er premien et JBL Quantum One-headsett. Spillheadsettet skilter med 50 mm store høyttalerelementer som skal gi deg overtaket i kampens hete. Ved hjelp av JBL QuantumSPHErE 360 og romlydformatet DTS Headphone:X v.2.0 får du med deg alt som skjer rundt deg. Aktiv støydemping drukner også ut julevasken rundt deg.

JBL Quantum One.
Mikkjell Lønning/Gamer.no

Headsettet kommer med en egen programvare for dem som ønsker kontroll på forksjellige lydprofiler og annet. Den påsatte mikrofonen støttes også av programvaren, og gjør det lett å justere lydnivået opp og ned. Øreputene er i minneskum, og skal dermed være ganske så behagelige.

Ellers følger det med en USB-C til USB-A-kabel og en 3,5 mm mini-jack-kabel.

Vår testperson hadde mye bra å si om headsettet:

– JBL Quantum One er et imponerende produkt. Det er behagelig, har grei mikrofonlyd, svært høy lydkvalitet og mange kule funksjoner – slik som aktiv støydemping, masse RGB-lys, 7.1-surround og 3D-lyd, skrev han i sin test.

Premien er levert av JBL, og ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden koster den om lag 2650 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å skrive inn navn og e-postadresse også. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Julekalender 2021

Siste fra forsiden