Nettmøte

«GeT_RiGhT»

Den svenske ninjaen «GeT_RiGhT» svarte på spørsmål fra leserne

Verdens beste Counter-Strike-spiller i 2014 og 2015 stilte i nettmøte på Gamer.no.

Adela Sznajder/Dreamhack

Har du noen gang ønsket å spørre en skikkelig Counter-Strike-legende hvordan man blir best? Lørdag 11. juni klokken 16:30 stiller svenske Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund til nettmøte her på Gamer.no. Økten varer i en time og Alesund vil svare på så mange spørsmål han rekker i løpet av den timen som er avsatt. Send inn spørsmål nederst i artikkelen.

NINJAS IN PYJAMAS BESTÅR I DAG AV:

Vis mer

Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund
Patrik «f0rest» Lindberg
Adam «friberg» Friberg
Richard «Xizt» Landström
Jacob «pyth» Mourujärvi

26 år gamle Alesund fra Sverige har vært med å dominere Counter-Strike-scenen helt siden han ble plukket opp av Fnatic i 2008. Siden har han forflyttet seg til Counter-Strike: Global Offensive og Ninjas in Pyjamas. Sammen med sine svenske ninjaer har Alesund vunnet en major-turnering, samt vært tapende finalist i fire andre.

Sammen med Ninjas in Pyjamas var Alesund drivkraften i den tidlige dominansen laget hadde i Counter-Strike: Global Offensive. Det svenske laget vant alt som kunne vinnes en periode, og hadde hele 87 kamper på rad uten å tape. Alesund vant HLTV sin kåring over verdens beste Counter-Strike-spillere både i 2013 og 2014.

Ninjas in Pyjamas og Cristopher «GeT_RiGhT» Alesund (nummer tre fra venstre) vant Dreamhack Masters Malmö i april.
Adela Sznajder/Dreamhack

I 2015 havnet Alesund på en 11. plass i samme kåring, noe som speilet prestasjonene til Ninjas in Pyjamas i 2015. I løpet av hele året vant ikke laget en eneste turnering. I slutten av 2015 hentet de inn en ny trener, tidligere lagkamerat av Alesund, Björn «THREAT» Pers. Resultatene ble umiddelbart bedre, og 2016 startet med en seier i DreamHack Masters Malmö.

Spørsmålene kan stilles i skjemaet under, og de kan sendes inn både før og underveis i nettmøtet.

Siste fra forsiden