Call of Duty: Warzone

Den utsatte Call of Duty: Modern Warfare-sesongen slippes torsdag

Oppdatert: Ute nå, med en rekke Warzone-nyheter.

Oppdatering 09:14: Flere spillere melder om nedlastingsstørrelser på over 84 GB, både på PlayStation 4 og Xbox One. Dette skal være en feil, og Activision undersøker problemet.

Oppdatering 08:00: Season 4-oppdateringen til Call of Duty: Modern Warfare og Warzone er nå lansert. Som varslet er det snakk om en stor oppdatering, på vel over 40 GB på samtlige plattformer, men på grunn av filkomprimering vil den kun ta rundt 4 GB med ekstra plass når den er installert.

Hva innhold angår byr denne oppdateringen på en rekke nyvinninger, spesielt for Warzone-spillere. Battle royale-modusen har fått nye «In-Match Events» – hendelser som aktiveres tilfeldig midt i kamper – inkludert Jailbreak, Fire Sale og Supply Choppers.

Under et Jailbreak får absolutt alle som er døde automatisk vende tilbake til kampen. Et Fire Sale introduserer kraftige rabatter ved spillets salgsautomater, mens Supply Choppers sender helikoptre til slagmarken som gir hauger med utstyr til laget som skyter dem ned.

Ved siden av Quads, Trios, Duos, Solos og Blood Money får spillere også prøve Warzone Rumble, en ny modus der to lag på 50 spillere kjemper om seier på mindre kartområder.

I Modern Warfares flerspillerdel går det foreløpig kun i nye kart- og moduskombinasjoner, samt ytelsesforbedringer og fiksing av en rekke småfeil. Infinity Ward har også slengt på nye våpenutfordringer for spillere å bryne seg på, men disse kan også utføres i Warzone.

Se den fulle listen over endringer på Infinity Wards nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Den neste store oppdateringen for Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone lanseres 11. juni, nærmere bestemt klokken 08:00. Det melder Infinity Ward via Twitter.

I forkant av slippet varsler utvikleren at dette blir nok en stor nedlasting. Som Infinity Wards Ashton Williams forklarer kommer dette av at arbeidet med å komprimere en rekke spillfiler, og når oppdateringen er installert vil den kun ta opp rundt fire gigabyte med ekstra plass.

Hvilke nyvinninger fans kan se frem til har utvikleren foreløpig ikke gått ut med. Basert på en tidligere trailer kan vi imidlertid gå ut ifra at Call of Duty-veteran Captain Price skal introduseres som en spillbar figur. I tillegg venter nye utfordringer og nok et sesongpass, med diverse kosmetikk for spillere å låse opp.

Ble utsatt

Les også
Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare

Oppdateringen – som innleder den fjerde sesongen med innhold for skytespillet – skulle opprinnelig slippes 4. juni. Activision valgte imidlertid å flytte på lanseringen, for å gi mer oppmerksomhet til den globale kampen mot rasisme og politivold.

Infinity Ward har ellers kunngjort flere tiltak for å bekjempe rasisme og rasistiske holdninger i Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone. Fremover skal det blant annet bli lettere å rapportere ugrei oppførsel, og teamet lover å slå hardere ned på gjentatte regelbrudd.

Torsdag kveld er også Sony klar etter sin utsettelse.
Skal vise frem PlayStation 5-spill »

Siste fra forsiden