Denne lille krabaten er Overwatchs neste helt

Oppdatert: Wrecking Ball er ute på alle plattformer nå.

Oppdatering 25. juli: Overwatch har blitt oppdatert, og med i den nye utgaven av spillet kommer den neste helten, Wrecking Ball. Oppdateringen er ute på samtlige plattformer, altså Windows, Xbox One og PlayStation 4.

For mer informasjon om Wrecking Ball og alt som ble endret i gårsdagens patch, er det bare å stikke innom det offisielle Overwatch-forumet.

Opprinnelig sak følger.

Blizzard har avduket den 28. og neste helten i Overwatch, med en fersk YouTube-video – som du kan se over. Figuren har fått navnet Wrecking Ball, og er en gigantisk robot som styres av en søt liten hamster kalt Hammond.

Møt Hammond, den lille hamsteren bak Wrecking Ball. (Video: Blizzard)

Den lille krabaten, som riktignok er en del større enn en alminnelig hamster, var en del av det samme forskningsprosjektet som Winston. Da gorillaene gjorde opprør på månebasen flyktet Hammond til jorda og landet like ved Junkertown, der han bygde seg mech-roboten sin og lærte seg å slåss.

Gjør vei i vellinga

Wrecking Ball er en tank-klasse som tåler mer juling jo flere fiender han har rundt seg, og som i robotform kan slå fra seg med sine fire automatkanoner. Det er imidlertid når han ruller seg sammen til en ball at spillere får utnytte figurens fulle og destruktive potensiale.

Med Grappling Claw kan spillere hekte seg fast i et punkt på brettet og svinge frem og tilbake for å brase inn i fiender som står i veien. Vel oppe i lufta kan Wrecking Ball bruke Piledriver for å slippe taket og fly ned i bakken med et angrep som slenger alle fiender innenfor en viss rekkevidde høyt opp i lufta.

Wrecking Balls ultimate-angrep heter Minefield, og som du sikkert kan gjette lar det spillere minelegge et digert område på brettet. Minene er lette å se for motspillere og tar noen sekunder å aktiveres, men alle som forviller seg ut i minefeltet får en skikkelig støkk, lover Overwatch-sjef Jeff Kaplan.

PC-spillere kan allerede teste Wrecking Ball via Overwatchs testservere. Alle andre må vente enda litt til, men stort sett tar det ikke mer enn en uke eller to før nyannonserte figurer finner veien til spillets hovedservere.

Snart er det klart for VM i Overwatch.
Norge er i full gang med å sette sammen et lag »

Siste fra forsiden