– Denne plakaten i The Division 2 avslører hva det neste Assassin's Creed-spillet skal handle om

Interessant påskeegg funnet i Ubisofts seneste spill.

Dette er påskeegget som ble funnet i The Division 2, som avslører temaet i det neste Assassin's Creed-spillet.
Skjermdump, YouTube/JorRaptor

Ubisoft har ennå ikke kommet med noen offisielle kunngjøringer omkring det neste innslaget i Assassin's Creed-serien, men nå ser det ut til at vi har fått et hint via en noe ukonvensjonell kanal – nemlig et annet Ubisoft-spill.

Som Kotaku melder har spillere nemlig oppdaget et påskeegg i Ubisoft-tittelen The Division 2 som indikerer at det neste Assassin's Creed-spillet skal dreie seg om vikinger.

Påskeegget kommer i form av plakater oppdaget av spillere inni bygninger i The Division 2, som formidlet av blant andre YouTube-kanalen JorRaptor.

Skjermbilde fra det seneste spillet i serien, Odyssey.
Espen Jansen/Gamer.no

Har fått kodenavnet Kingdom

Plakatene viser en mann iført viking-drakt under tittelen «Valhalla», og i hånden ser man tydelig en såkalt Apple of Eden. Dette er et sfæreformet stykke teknologi utviklet av Isu-rasen fra Assassin's Creed-mytologien – og er dermed temmelig avslørende.

Kotaku har i tillegg fått bekreftelse fra to uavhengige kilder på at det neste spillet faktisk handler om vikinger og at kodenavnet på tittelen er Kingdom. Det har tidligere gått rykter om at det spillet skulle finne sted i Roma, men det ser altså nå ut til å være avkreftet.

Utover dette er det dessverre fint lite som er kjent om spillet, og Ubisoft har valgt å ikke kommentere saken. Mer informasjon vil trolig serveres på årets E3-messe i sommer.

Det seneste spillet i serien var Assassin's Creed Odyssey, som ble belønnet med 8 av 10 poeng her på verket.

Les også: The Division 2-oppdatering justerer spillets utstyrsmodifikasjoner »

Siste fra forsiden