The Division 2

The Division 2-oppdatering justerer spillets utstyrsmodifikasjoner

Utvikleren gjør endringer etter tilbakemeldinger fra fans.

Ubisoft

Fredag 5. april ruller Ubisoft og Massive ut den første store oppdateringen for The Division 2. Øverst på listen over nyvinninger er Stronghold-oppdraget Tidal Basin, som vi skrev om i forrige uke, men utvikleren varsler også justeringer for spillets utstyrsmodifikasjoner.

Ubisoft justerer på deler av The Division 2, men venter enda med å gjøre drastiske endringer.
Ubisoft

I en fersk State of the Game-presentasjon denne uken, lovet teamet blant annet en overhaling av systemet for «skill points». Siden spillets lansering har spillere latt seg frustrere over modifikasjoner som krever unormalt høye skill point-verdier, og Massive har fått med seg klagene.

Med fredagens oppdatering ruller utvikleren derfor ut et revidert system. I første omgang vil spillere trolig oppdage at de har færre skill points enn tidligere, men til gjengjeld skal det blir mye lettere å finne modifikasjoner man faktisk kan få nytte av innenfor normale skill-verdier.

Våpenmodifikasjoner blir litt bedre

Videre har studioet hørt på tilbakemeldingene knyttet til våpenmodifikasjoner. Hittil har alt av kikkertsikter, magasiner og lyddempere gitt spillere en bonuseffekt på bekostning av noe annet. For eksempel kan man få flere kuler i magasinet, men det tar lengre tid å lade våpenet.

Dette systemet blir også forandret i den kommende oppdateringen, forteller utvikleren. Heretter vil bonusene reduseres litt, mens de negative effektene enten minskes eller fjernes helt.

Til slutt lovet Massive balansering av enkelte egenskaper og våpen. Teamet vil imidlertid vente til spillere har slått seg til ro i World Tier 5 før det går i gang med drastiske justeringer.

Du kan lese mer om den kommende oppdateringen her »

Siste fra forsiden