The Division 2 - Tidal Basin

The Division 2 får sin første utvidelse til neste uke

Ubisoft lokker med nytt Stronghold-oppdrag og enda bedre utstyr.

Spillere som har fullført det meste av hva The Division 2 har å by på får snart enda mer å sette tenna i. 5. april slipper Ubisoft og Massive nemlig Tidal Basin, den første gratisutvidelsen for skytespillet.

Det bekreftet utvikleren i sin nyeste State of the Game-video, som du kan se i sin helhet øverst i artikkelen.

Vanskeligere fiender, bedre utstyr

Tidal Basin er den første av flere planlagte utvidelser for The Division 2.
Ubisoft

I utvidelsen får spillere omsider tilgang på Stronghold-oppdraget Tidal Basin, som til nå kun har ligget forlokkende, men låst på spillkartet. Alle som har nådd World Tier 4 kan gi seg i kast med oppdraget, som låser opp World Tier 5 for de som fullfører jobben.

I World Tier 5 får spillere tilgang på utstyr med «gearscore» – spillets kvalitetsstempel på våpen og rustninger – opptil 500. Utvidelsen introduserer også The Division 2s tre første Gear Sets, ekstra kraftig utstyr med en rekke bonuser for spillere som klarer å finne alle delene til hvert sett.

Videre gir World Tier 5 tilgang på den tøffe vanskelighetsgraden Heroic, samt muligheten til å gjenta tidligere utførte Stronghold-oppdrag så mange ganger man vil. Rett som det er kan vilkårlige oppdrag invaderes på nytt av Black Tusks-fraksjonen, og disse vil by på ekstra tøffe utfordringer.

Massive har imidlertid bekreftet at spillet ikke begrenser det beste utstyret til Heroic- eller Invaded-oppdrag. Spillere kan altså få tak i det beste ved å spille oppdrag på standard vanskelighetsgrad, og de hardere variantene er kun for de som er ute etter en skikkelig utfordring.

Tidal Basin er kun den første biten med planlagt ekstrainnhold for The Division 2, og tre enda større utvidelser er også på vei. Disse vil by på flere hovedoppdrag, flere områder og utforske, flere spesialiseringer å velge mellom og selvfølgelig tonnevis med våpen og utstyr.

Her på bruker har vi hatt det veldig moro med The Division 2.
Vår anmelder kalte spillet «en verdig oppfølger» »

Siste fra forsiden