The Division 2 - utvidelser

The Division 2 får nye oppdrag, et raid og flere spesialiseringer i sitt første år

Ubisoft har trukket sløret av en rekke gratisutvidelser for det kommende spillet.

Med to uker igjen til lanseringen av The Division 2, har Ubisoft lagt frem planene for hva som skjer etter spillet er ute. I en fersk trailer – se videoen øverst i artikkelen – forteller utvikleren om en rekke utvidelser som skal slippes i løpet av det kommende året og som blir gratis for alle som kjøper spillet.

Oppdrag, raid og spesialiseringer

Utvidelsene blir gratis for alle som eier The DIvision 2, men man kan også kjøpe et sesongpass for å få tidlig tilgang.
Ubisoft

Det første stoppet på utvidelsesturen blir Tidal Basin, et nytt fort som spillere får bryne seg på kort tid etter lansering. Deretter pusher Ubisoft på med Operation Dark Hours, The DIvision-seriens aller første raid.

At The Division 2 får raid ble kunngjort på E3 i fjor, til stor jubel blant fans som hadde etterspurt funksjonen i det første spillet. Operation Dark Hours krever åtte spillere, samt «samarbeid og koordinering», men akkurat hvordan raids vil fungere i spillet vet vi foreløpig lite om.

Med de to første pakkene av veien, ruller Ubisoft ut tre episoder for The Division 2 – med flere historier, oppdrag og moduser for både spiller-mot-spiller og spiller-mot-miljø. D.C. Outskirts: Expeditions kommer til sommeren, Pentagon: The Last Castle til høsten mens den ikke navngitte tredje episoden slippes en gang på vinteren.

Sammen med episodene kommer også tre nye spesialiseringer. Disse er The Division 2s svar på et klassesystem, med spesielle evner og våpen som alle får tilgang på idet de når spillets nivåtak.

Utover de nevnte lanseringsvinduene er det ikke kjent akkurat når vi kan vente noen av de kommende utvidelsene. Ubisoft forteller imidlertid at alle som kjøper spillets sesongpass vil få syv dagers tidlig tilgang på de tre sesongene. Passet er inkludert i Gold- og Ultimate-utgavene for The Division 2, man det blir også mulig å kjøpe det separat når spillet er lansert.

For de som ønsker å prøve The Division 2 før de kjøper blir det mulig i spillets åpne betaperiode, som blir tilgjengelig på PC, PlayStation 4 og Xbox One fra 1. til 4. mars.

The Division 2 blir ikke tilgjengelig på Steam.
Ubisoft har i stedet valgt å gi ut PC-versjonen i Epic Games Store »

Siste fra forsiden