Denne uken får Total War: Warhammer en haug med nytt innhold

Strategispillets neste utvidelse introduserer mye nytt – også for de som ikke betaler.

Sega

Tidligere denne måneden annonserte Sega at Total War: Warhammers neste utvidelse – Call of the Beastmen – vil lanseres den 28. juli. Utvidelsen byr på en haug med nytt innhold for de som er villige til å åpne lommeboken, men spillere kan også vente seg en god dose gratisinnhold.

Ny fraksjon og kampanje

Call of the Beastmen introduserer blant annet en ny spillbar fraksjon.
Sega

Call of the Beastmen introduserer blant annet en ny spillbar fraksjon, kalt Beastmen, og en splitter ny kampanjedel knyttet til denne. I Beastmen-kampanjen får du ta i bruk fraksjonens aggressive og til tider kaotiske spillestil, mens du utkjemper en bitter strid mot menneskene.

Kampanjen kan ledes av én av to nye legendariske heltefigurer – Khazrak The One Eye eller Malagor The Dark Omen. Hver av heltene har sine egne egenskaper, oppgraderingsmuligheter, oppdrag og startposisjoner, og avhengig av hvem du velger kan kampanjen utarte seg på forskjellige måter.

Ved siden av de legendariske heltene får Beastmen-fraksjonen med seg en bunke med nye helter og vanlige enheter, som du kan lese mer om på utvidelsens Steam-side.

Gratisinnhold

Heltefiguren The Amber Wizard blir gratis for alle som eier spillet.
Sega

Samtidig med den nye utvidelsen slipper Sega også en ny gratisoppdatering for Total War: Warhammer, kalt «Update 2», som introduserer diverse nytt innhold til hovedspillet. Blant annet kommer en ny heltefigur, en ny rase du kan kjempe mot og nye funksjoner og brett til spillets flerspillerdel.

Den nye helten er en magibruker på laget til Empire-fraksjonen, som har fått tilnavnet The Amber Wizard. Figuren bruker kraftig trolldom for å nedkjempe sine motstandere, og er den eneste utenfor Beastmen-fraksjonen som kan fremkalle kraftige beist til å kjempe ved sin side.

Beastmen-hæren sniker seg inn i spillet uansett om du kjøper den nye utvidelsen eller ikke, men er kun spillbar dersom du betaler. Velger du ikke å plukke opp Call of the Beastmen vil den nye fraksjonen i stedet kjempe mot deg – både i spillets kampanje- og flerspillerdel.

Fall of Man er ett av fire nye flerspillerbrett.
Sega

Flerspillerdelen utvides med fire nye brett og gir spillere muligheten til å tilpasse heltefigurene sine etter ønske. En rekke nye helter blir også tilgjengelige i flerspillermodusen, men disse må først låses opp via sine respektive enspillerkampanjer.

For å lese mer om innholdet som kommer til Total War: Warhammer denne uken kan du besøke spillets nettside.

Les også
Anmeldelse: Total War: Warhammer

Total War: Warhammer imponerte vår anmelder.
– Monstre, magi og eventyr bringer nytt blod til strategiserien »

Siste fra forsiden