Telialigaen - Rocket League

– Dersom vi klarer å unngå berg-og-dalbane-spøkelset så vinner vi

Razzles sluttspillsjanser står på spill når de møter Playwell i kveldens Rocket League-kamp.

Sindre Stien/Good Game

Navnet Razzle Dazzlers var lenge synonymt med Rocket League-sluttspill i Telialigaen. Nå har det imidlertid gått halvannet år siden laget sist var med å kjempe om det gjeveste trofeet i norsk bilfotball, og denne sesongen spøker det igjen.

Med tre runder igjen ligger Tormod «Reganam» Lien og kompani to poeng bak fjerdeplasslaget Vilay. Razzle er avhengige av gode resultater og at andre kamper går deres vei, og det begynner torsdag kveld når laget møter Playwell.

– Dersom vi slår de resterende lagene vi burde slå så blir det sluttspill på oss. Vi er fortsatt å anse som en berg- og dalbane, men hvis vi klarer å redusere dalene i de resterende kampene så har jeg trua, forteller Lien til Gamer.no.

Du kan følge Razzle Dazzlers mot Playwell direkte på Twitch-kanalen RLNorway, fra klokken 20:00 den 28. oktober.

– Må unngå berg-og-dalbane-spøkelset

På papiret er det Razzle som har overtaket foran kveldens oppgjør. Siden gutta gikk bort fra treningskamper, til fordel for å ha det gøy, har de imidlertid slitt med å holde et høyt nivå uke etter uke.

DISSE SPILLER FOR RAZZLE DAZZLERS

Vis mer

no Tormod «Reganam» Lien
no Andreas «Andey» Groven
no Aleksander «Phocas» Jensen

RAZZLES SISTE RESULTATER

🟢🟢🔴🟢🔴

«Reganam» vet hvilke utfordringer laget står overfor, men satser på å trekke det lengste strået mot Playwell og holde sluttspilldrømmen i live.

– Jeg tror kampen mot Playwell blir jevn, men dersom vi klarer å unngå berg-og-dalbane-spøkelset så vinner vi den og er ett skritt nærmere sluttspillet, konstaterer Lien.

Går de resterende kampene som våre eksperter har tippet, er det Razzle som ligger an til å stikke av med den siste sluttspillplassen. «Reganam» er imidlertid forsiktig med å ta noe på forskudd.

– Som noen andre har sagt tidligere: «Razzle kan vinne og tape mot alle i 1. divisjon».

LES OGSÅ: Slik tror vi Rocket League-sesongen ender »

– Vinner hvis vi får spille vårt eget spill

«Sqyric».
Playwell
Les også
– En åpenbar nøkkelspiller for dem er vel «Marcelious»

Med seks runder spilt ligger Playwell på den faretruende kvalikplassen. Trioen har riktignok like mange poeng som både Fact og Rotaryon, og ifølge Sander «Sqyric» Krakhella Hekland kunne tabellen fort sett annerledes ut.

DISSE SPILLER FOR PLAYWELL

Vis mer

no Ottar «Choke» Halvorsen
no Sander «Sqyric» Krakhella Hekland
no Patrick «Internett» Svartvadet Alfarrustad

PLAYWELLS SISTE RESULTATER

🟢🔴🟡🟡🔴

– Jeg er fornøyd med sesongen så langt, med tanke på at vi ble tippet på nedrykk. De to uavgjortresultatene vi fikk burde ha vært seier til oss, men det er småting som gjør at det går feil vei, mener Krakhella Hekland.

Gitt Razzles berg-og-dalbane-tendenser er det fullt mulig for Playwell å hente poeng på torsdag. Skal det gå er «Sqyric» og lagkameratene avhengige av å få styre tempoet i kampen.

– Vi kommer til å vinne mot Razzle hvis vi får til å spille vårt eget spill. Det fikk vi ikke til mot Nordavind og Vilay, sier Krakhella Hekland og viser til kampene som endte henholdsvis 0-4 og 1-4.

Kampen om topplasseringene

Hvorvidt Vilay beholder sin foreløpige sluttspillplass etter denne runden blir trolig ikke opp til dem selv. Laget møter nemlig AW3, i det som etter alt å dømme skal ende i seier for den regjerende Telialiga-mesteren.

Kampen om topplasseringene bør ellers ikke endre seg så altfor mye. Nordavind skal ta tre poeng mot Fact, og det samme skal Major mot Domino. Rundens siste kamp står mellom Bitfix og Rotaryon, der sistnevnte har vist seg som det sterkere laget denne sesongen.

Samtlige kamper fra syvende Rocket League-runde i Telialigaen sendes direkte på Twitch. Du kan finne kampoppsett og sendeplan for torsdagen på Twitter-kontoen til RLNorway.

Slik ser tabellen ut før syvende Rocket League-runde i Telialigaen.
Telialigaen.no

Siste fra forsiden