Destiny 2-spillere kan teste Gambit gratis i helgen

Den nye hybridmodusen blir tilgjengelig for alle.

Destiny 2 fikk sin store Forsaken-utvidelse denne måneden, og med i pakken var en helt ny modus kalt Gambit. Helgen før Forsakens lansering kunne spillere få en første smakebit på modusen, men for de som ikke kom til den gang har Activision kunngjort en ny gratisperiode.

Gambit er den nyeste modusen i Destiny 2.
Activision

Fra 19:00 på fredag 21. september til 19:00 på søndag 23. september kan alle som eier Destiny 2 på enten PC, PlayStation 4 eller Xbox One gi seg i kast med Gambit. Deltakelse krever kun at hovedspillet er installert, og man trenger ikke Forsaken-utvidelsen.

Testen er utvidet fra sist gang, og inkluderer samtlige fiendetyper og alle de fire brettene som modusen er tilgjengelig på.

Spiller-mot-miljø-mot-spiller

I Gambit kjemper to lag på fire spillere om kapp, i en modus som blander spiller-mot-spiller og spiller-mot-miljø. Hvert lag bekjemper datastyrte fiender i sitt eget, avgrensede område, og må samle poeng for å tilkalle modusens sjefsfiende. Laget som kverker sjefen først, går av med seieren.

Slik fungerer Gambit. (Video: Activision)

Ved siden av å jobbe for sitt eget lag kan spillere riktignok også stikke kjepper i hjulene for det andre laget. Poengene man samler kan nemlig brukes til å tilkalle sterkere fiender til motstanderens område, eller til å sende spillere i direkte kamp mot motspillere.

Gambit er bare en del av det nye innholdet inkludert i Forsaken. Utvidelsen byr ellers på nye områder, oppdrag og et lass med våpen, rustninger og andre gjenstander. Forsaken forteller også en mørkere historie enn tidligere i spillet, og handler i korte trekk om jakten på hevn.

Vi likte Destiny 2 da det kom ut i fjor.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden