Bungie - stengt

Destiny 2-utvikleren måtte stenge kontorene på grunn av rekordvarme

Mandag målte man over 42 grader celcius i Seattle.

Varme dager i Seattle.
Jonathan Moreau (flickr.com), Bungie, montasje Gamer.no

Mandag så Destiny-utvikler Bungie seg nødt til å stenge ned studioet på grunn av rekordvarme i Seattle. Dette forteller Bungie-utvikler James Haywood på Twitter.

Seattle er ikke akkurat en tropeby, så varmen har kommet bardust på en by som ikke er bredt utstyrt med kjøling. Vanligvis ligger temperaturen i juni på mellom 22 og 12 grader celcius – mandag ble det ifølge The Washington Post meldt om minst 42 grader.

Samtidig har Amazon åpnet opp hovedkontoret sitt i sentrum av Seattle til å kjøle ned folk i traktene som sliter i varmen. Behovet kommer ifølge PC Gamer av at Seattle ikke er bredt utstyrt med air condition, siden byen vanligvis ligger under tropevarmen.

Det er meldt om en litt kjøligere sommerdag for Seattle tirsdag, med 32 grader celcius, så forhåpentligvis er det en stund til det koker like mye igjen.

Bungie er i nyere tid mest kjent som studioet bak skytespillene Destiny og Destiny 2. Sistnevnte er fremdeles godt i farten, og har blitt gjort om til et gratisspill de siste årene, men med et «battle pass» for dem som ønsker å bruke penger på opplevelsen.

Den nyeste utvidelsen til Destiny 2 traff godt da den kom i fjor høst.
Les vår anmeldelse av Detsiny 2: Beyond Light »

Siste fra forsiden