Telenorligaen / Overwatch

– Det blir spennende å se hvem som tar andreplassen

Oslo Lions føler seg selvsikre ør Overwatch-sluttspillet.

Eivind von Døhlen/Gamer.no

– Riddle er et bra lag å varme opp med, forhåpentligvis vil de klare å i det minste ta noen poeng slik at vi slipper å bli kalde igjen før neste match, sier Oslo Lions' Brage «Fresh» Kjærvik Andersen selvsikkert til Gamer.no før han moderer seg noe:

– Fra spøk til alvor. Det kan bli en moro match dette. De har gode spillere med gode individuelle ferdigheter, men forventer en 3-0-seier til oss.

I dag er det klart for supersøndag i Telenorligaen. Sluttspillet i Overwatch skal avgjøres i tre direktesendte kamper på TV 2 Sumo fra klokka 16. Vinneren av Oslo Lions og Riddle møter vinneren av søndagens første kamp mellom Line og aNimus i finalen.

Se kampen mellom Oslo Lions og Riddle direkte på TV 2 Sumo klokken 17:30

Trenger du Sumo-konto? Registrer deg gratis »

Selvsikre

Oslo Lions-spilleren er stinn av selvtillit før sluttspillet, og mener noe annet enn seier ikke er holdbart.

– Vi slo aNimus 4-0 for et par uker siden, aNimus slo Line 4-0 og spilte uavgjort med Riddle, så noe annet enn enn seier til oss vil være uakseptabelt. Vi er her for å vinne. Telenorligaen har vi jobbet for lenge nå, trent mot mange gode lag, vi er selvsikre på nivået vårt. Det blir spennende å se hvem som tar andreplassen.

Lagene møtte hverandre i den første runden av tabellspillet, den kampen endte uavgjort. Mye har imidlertid skjedd siden da, og det er godt mulig vi får se noe helt annet enn den jevne kampen fra tidligere i høst.

– Første runde er lenge siden, både Riddle og Lions har hatt store spillerendringer siden da. Men jeg tror at Lions har kommet bedre ut av det, sier «Fresh».

Ser fram til utfordringen

Eskil Mogstad i Riddle legger seg på en litt mer beskjeden tone i forkant av semifinalen.

– Det har vært masse endringer i Riddle og det er fortsatt ikke helt stabilt, men med den nye «patchen» som snudde Overwatch litt på hodet blir det helt umulig å si akkurat nå. Vi får se hvilket lag som er flinkest til å finne ut av ny «meta», sier Mogstad.

Han erkjenner at Riddle står overfor en stor utfordring, men tror på avansement til finalen om ting klaffer og laget har en god dag.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Oslo Lions er nok det beste laget i Norge akkurat slik det er nå og de har veldig gode «DPS»-spillere med en god tank. Riddle kan nå finalen med en blanding av ferdigheter, flaks, samarbeid og over 45 prosent treffsikkerhet med Hanzo. Ser uansett frem til utfordringen.

Siste fra forsiden