Overwatchs nyeste helt er endelig lansert

Hackeren Sombra er klar for kamp.

Blizzard

Etter å ha brukt nesten fem måneder på å bygge opp spenning rundt avdukingen av Overwatchs nyeste figur, har Blizzard tatt en langt mer avslappet tilnærming til lanseringen av Sombra. Sist vi hørte fra utvikleren var en slippdato enda ikke fastsatt, men tirsdag dukket den nye helten plutselig opp på samtlige plattformer.

Med Sombra introduserer Blizzard en helt ny spillestil til Overwatch, med fokus på sniking og sabotering av motspilleres evner. Den slagferdige hackeren kan for eksempel gjøre seg selv usynlig, teleportere fra sted til sted og fyre av en elektromagnetisk puls som slår ut motstandernes skjold.

For å lære mer om Sombra kan du besøke Overwatchs nettsider.

Flere nyheter

I Arcade-modusen kan man for eksempel spille en mot en eller tre mot tre.
Blizzard

Sombra kommer som del av en større Overwatch-oppdatering, som introduserer flere nyheter til skytespillet. Blant disse er det nye vinterbrettet Ecopoint: Antarctica og en fersk spillmodus kalt Arcade Mode, der spillere får sette opp ulike regler og spille som de vil.

I tillegg har Blizzard tatt nye steg for å balansere de forskjellige heltene, og spillere vil for eksempel merke at det koster mer å bruke de fleste «Ultimate»-angrep. Begrensningen på kun én av hver helt har også sneket seg inn i Quick Play-modusen, men de som ønsker kan unngå denne reglen ved å velge den bort i den nye Arcade-modusen.

Utvikleren bekreftet også at spillets andre konkurransesesong vil avsluttes 23. november, før sesong tre sparkes i gang uken etter – den 30. november.

På spillets nettsider kan du se en full liste over alle endringene som er introdusert i den nye oppdateringen.

Til helgen blir det gratis å spille Overwatch.
Blizzard inviterer til skytespillfest på PC, PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden