Det første spillet bergtok vår anmelder – nå kommer oppfølgeren til Europa

Bravely Second: End Layer fortsetter rollespillsagaen.

Bravely Default bergtok vår anmelder.
Square Enix

– Bravely Default er en sann perle av et spill. Det gir og gir, og slutter strengt tatt ikke med å gi før det hele er over. Det er svært lenge siden jeg har hatt så lett for å sitte i omlag 70 timer med et spill uten å på et tidspunkt bli lei og få lyst til å gjøre noe annet, skrev vår anmelder om det håndholdte rollespillet fra Square Enix i 2013.

Nå kan han glede seg til neste år. Da kommer Bravely Second: End Layer, oppfølgeren til det mye roste japanske rollespillet til Europa. Det meldte Nintendo i en nettsending mandag kveld.

Fortsetter historien

Bravely Second: End Layer satser mye på historien.

Historien tar opp tråden to og et halvt år etter begivenhetene i forgjengeren, og det loves at man skal få utforske mer av landet Luxendarc. Som med forgjengeren er det turbaserte kamper a la de eldre Final Fantasy-spillene som står i fokus.

Det første Bravely Default-spillet fikk mye skryt for sin håndtering av turbaserte kamper, med opp til 24 klasser som man kan velge mellom etter hvert som de låses opp. At man kan blande egenskaper fra hver klasse inn i andre klasser, åpner for en del spennende taktiske muligheter.

En eksakt dato er ikke klar ennå, men vi vet at spillet først og fremst blir å se på Nintendo 3DS.

Square Enix jobber også med flaggskipserien Final Fantasy.
Her er våre inntrykk av Final Fantasy XV etter demoen tidligere i år »

Annonseringen fra NIntendo-videoen. (Video: XCageGame)

Siste fra forsiden