Nier: Automata - Switch

Det glimrende Nier: Automata kommer til Switch i oktober

Får med tilleggsinnhold og eksklusive kostymer.

Under tirsdagens Direct Mini-sending kunne Nintendo avsløre at actionrollespillet Nier: Automata er på vei til Switch. Spillet skal etter planen lanseres på hybridkonsollen den 6. oktober.

Til høsten kan du ta med deg 2B på tur.
Square Enix

Mer spesifikt er det The End of YoRHa-utgaven som kommer. Denne inkluderer tilleggsinnholdet 3C3C1D119440927, med flere sjefskamper og diverse kosmetikk. Videre lokker Switch-versjonen med noen eksklusive kostymer for 2B.

Square Enix har tidligere satset på skyversjoner av spill det porterer til Switch, noe utgiveren har fått mye pepper for. Nier: Automata får imidlertid en fullverdig Switch-versjon, og bør dermed kjøre bedre enn for eksempel Kingdom Hearts-spillene som kom tidligere i år.

6,5 millioner solgte

Samtidig med Switch-kunngjøringen kunne utvikler Platinum Games avsløre at Nier: Automata har nådd en ny salgsmilepæl. Spillet har nemlig solgt 6,5 millioner eksemplarer siden lanseringen i 2017.

Nier: Automata på Switch.
Square Enix

Lanseringen ble for øvrig møtt med svært god kritikk, både fra spillere og anmeldere. Vår egen Gøran Solbakken var blant dem som storkoste seg med det actionfylte eventyret.

– Verdenen spillet bygger på, universet de har skapt og bygger videre på, er utrolig fascinerende. Måten spillet leker med perspektiv, fortellerteknikk, synsvinkler og sjangermikser på passer sammen med tematikken i spillet, og hvordan produsent Yoko Taro forteller sine historier. Det å følge 2B, 9S og alle de andre figurene i spillet på deres reiser og figurutvikling er rett og slett innmari spennende, samtidig som det er en melankolsk og nær historie vi får oppleve, var dommen den gang.

LES OGSÅ: Nå er Portal-spillene ute på Nintendo Switch »
LES OGSÅ: Persona 5 Royal, Persona 4 Golden og Persona 3 Portable kommer til Switch »

Siste fra forsiden