Persona på Switch

Persona 5 Royal, Persona 4 Golden og Persona 3 Portable kommer til Switch

For et par uker siden fikk vi vite at Persona 5 Royal, Persona 4 Golden og Persona 3 Portable skulle komme til Xbox Game Pass og PC. Kort tid etter fikk vi vite at spillene også skulle komme til PlayStation 4.

Tirsdag forteller Atlus at også Nintendo Switch skal få ta del i rollespillgildet. En trailer ser du over.

Samtlige tre spill kommer til konsollen, og først ute er Persona 5 Royal som slippes 21. oktober. De to andre spillene følger etter senere. Antageligvis slippes disse en gang i 2023, samtidig med at de kommer ut på Game Pass.

Stykkevis og delt

Persona 5 Royal – en utvidet versjon av Persona 5 – er det ferskeste innslaget i serien. Spillet har vært tilgjengelig på PlayStation 4 til nå. Persona 4 Golden er derimot en litt mer merkverdig kladd; spillet kom først ut på PS Vita, men fikk en PC-versjon i fjor. Persona 3 Portable er det merkeligste spillet som fikk innpass, siden det er en nedskalert PlayStation Portable-versjon av Persona 3. Atlus sier at særlig sistnevnte skal få litt finslipt grafikk.

Vi digga for øvrig Persona 5 da det kom ut i 2017, og ga det nesten toppscore i vår anmeldelse. Også Persona 4 Golden og Persona 3 Portable fikk gode skussmål hos våre anmeldere.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av søsterspillet Shin Megami Tensei III: Nocturne HD »

Siste fra forsiden