Persona 4 Golden - PC

Rykter hevder at Persona 4 Golden skal sniklanseres på PC til helgen

NIS America

Atlus ble denne uken bekreftet som deltaker på helgens PC Gaming Show, der utvikleren lover å dele «spennende nyheter». I forkant av showet har teamet opprettet sin egen Steam-side, og ferske rykter peker mot en PC-lansering av Persona 4 Golden.

Persona 4 Golden ble opprinnelig lansert for PlayStation Vita i 2013.
NIS America

Flere kilder med kjennskap til situasjonen forteller til Gematsu at en PC-versjon av det klassiske rollespillet skal avdukes i løpet av showet. Deretter skal spillet etter sigende legges ut for salg samme dag – 13. juni.

Videre skal nysgjerrige sjeler angivelig ha gravd opp både Steam-logoer og databaseoppføringer for spillet. Hvorvidt det er snakk om en direkte portering, eller om spillere kan forvente noen nyvinninger eller forbedringer fra den opprinnelige PlayStation Vita-versjonen er imidlertid uvisst.

PC Gaming Show går av stabelen 13. juni klokken 21:00.

Stilsikkert rollespill

Persona 4 Golden – en utvidet versjon av Persona 4 – kom til vår del av verden i 2013. Spillet serverer mesterlig rollespillaction i klassisk japansk stil, og ble av vår anmelder beskrevet som et av tidenes beste rollespill.

– Persona 4 Golden er et svært stilsikkert og velskapt rollespill som griper om deg fra første stund. Den lille byen Inaba kan virke som et kjedelig åsted for et japansk rollespill, men langt viktigere enn selve byen er de menneskene man møter og de forholdene man bygger til disse. Med godt over tjue ulike sosiale forhold å etablere og nærmere tre hundre dager å ta av er det mye å ta for seg og spillet bidrar også stadig med nye ting å gjøre, skrøt Espen Jansen den gang.

Torsdag kveld blir det PlayStation 5-presentasjon.
Etter en kort utsettelse er Sony klar for å vise spill »

Siste fra forsiden