Persona på Game Pass

De tre nyeste Persona-spillene kommer til Game Pass

Xbox serverer Persona 5 Royal, Persona 4 Golden og Persona 3 Portable til sine abonnenter.

Det var ikke mye fra det japanske hjørnet på Xbox og Bethesdas presentasjon søndag kveld, men Atlus stilte opp med et trekløver av rollespill fra den stigende solens land som kommer til Game Pass-tjenesten.

Først ute er Persona 5 Royal, som slippes på Game Pass 21. oktober. Deretter følger både Persona 3 Portable og Persona 4 Golden en gang i 2023. Alle tre spillene kommer både til Game Pass på Xbox-konsollene og PC. Andre plattformer ble ikke nevnt, men vi blir ikke overrasket om spillene også dukker opp andre steder.

En trailer for de tre spillene kan du se over.

Persona 5 Royal – en utvidet versjon av Persona 5 – er det ferskeste innslaget i serien. Spillet har vært tilgjengelig på PlayStation 4 til nå. Persona 4 Golden er derimot en litt mer merkverdig kladd; spillet kom først ut på PS Vita, men fikk en PC-versjon i fjor. Persona 3 Portable er det merkeligste spillet som fikk innpass, siden det er en nedskalert PlayStation Portable-versjon av Persona 3. Atlus sier at særlig sistnevnte skal få litt finslipt grafikk.

Vi digga for øvrig Persona 5 da det kom ut i 2017, og ga det nesten toppscore i vår anmeldelse. Også Persona 4 Golden og Persona 3 Portable fikk gode skussmål hos våre anmeldere.

Her finner du flere E3-nyheter »

Siste fra forsiden