Persona 5 Tactica, Persona 3 Reload

Ryktene stemte, vi får to nye Persona-spill om ikke lenge

Persona 5 Tactica og Persona 3 Reload ble begge vist fram mandag kveld.

Det er ikke mer enn to dager siden noen ved et uhell avslørte to splitter nye Persona-spill, og nå har ryktene offisielt blitt bekreftet.

Begge spillene ble vist fram for første gang under søndagens Xbox Games Showcase. Persona 3 Reload er en nyversjon av det tredje spillet i serien, «gjenfødt på moderne konsoller». Her får vi nok en gang utforske den mørke historien om hvordan Yukari, Junpei og de andre medlemmene av SEES må finne ut av årsaken bak «The Dark Hour».

Persona 5 Tactica er på sin side et turbasert rollespill skodd over samme lest som blant annet Final Fantasy Tactics-serien. Dette innebærer at man må vri hodet sitt rundt et intrikat, «grid»-basert kampsystem, hvor man kan bruke typiske angrep, magi og Persona-evner for å ta fiendene av dage.

Spillet er satt i et helt nytt univers, og forteller en ny historie med rollegalleriet fra Persona 5 i hovedrollene. Spillet har en betydelig annerledes grafikkstil enn hovedspillet det baseer seg på, og legger seg mer på samme nivå som sidespillene i Persona Q-serien.

Persona 5 Tactica lanseres på Xbox One, Xbox Series X/S og Windows den 17. november. Persona 3 Reload har planlagt lansering en gang tidlig i 2024, på de samme plattformene.

Persona 5 Tactica.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden