Persona 4 Golden PC

Et av tidenes beste japanske rollespill er nå på Steam

Persona 4 Golden ble sniklansert.

Persona 4 Golden er nå ute på Steam, slik ryktene tidligere denne uken tilsa.

Persona 4 Golden.
Audun Rodem, Gamer.no

Persona 4 er en utvidet versjon av PlayStation 2-spillet Persona 4. Det kritikerroste japanske rollespillet har siden lanseringen i 2013 kun vært å finne på PS Vita, noe som nok har begrenset publikummet en god del.

PC-utgaven av Persona 4 Golden får naturlig nok Steam-prestasjoner støtte for kontrollere og samlekort, og kan selvfølgelig spilles i en høy oppløsning. Spillere kan velge mellom det japanske og det engelske lydsporet, og bildefrekvensen skal ikke være låst slik PS Vita-versjonen var.

Persona 4 Golden.
Audun Rodem, Gamer.no

Vi i Gamer.no har spilt en time av spillet i forkant av avdukingen, og kan melde om at dette virker å være en svært god versjon, og etter alt å dømme den beste måten å spille Person 4 Golden på. Selv om spillet i seg selv ikke er det grafisk mest imponerende, har utviklerne sørget for å ha høyoppløselige figurbilder. Det virker som om teksturene også har fått en liten oppskalering, men det meste er som før.

Alle skjermbildene i denne artikkelen, bortsett fra toppbildet, er fra PC-versjonen, og er tatt av oss.

Stilsikkert rollespill

Vår anmelder var svært begeistret for Persona 4 Golden da det kom, og han beskrev det da som et av tidenes beste rollespill.

Persona 4 Golden.
Audun Rodem, Gamer.no

– Persona 4 Golden er et svært stilsikkert og velskapt rollespill som griper om deg fra første stund. Den lille byen Inaba kan virke som et kjedelig åsted for et japansk rollespill, men langt viktigere enn selve byen er de menneskene man møter og de forholdene man bygger til disse. Med godt over tjue ulike sosiale forhold å etablere og nærmere tre hundre dager å ta av er det mye å ta for seg og spillet bidrar også stadig med nye ting å gjøre, skrøt Espen Jansen den gang.

Vi satte også veldig stor pris på oppfølgeren Persona 5.
– Persona 5 er det Persona-spillet jeg har ventet på »

Siste fra forsiden