Gikk du glipp av Persona 4: Dancing All Night?

Nå er det kritikerroste rytmespillet på vei til PlayStation 4.

Persona 4: Dancing All Night
Atlus

Siden sin opprinnelige lansering i 2008, har Persona 4 dukket opp i en rekke forskjellige skikkelser og sjangere. Først fikk vi servert både slåsse- og «dungeon crawler»-spill med figurene fra Persona 4 i hovedrollene, og så dukket det etter hvert også opp et fargerikt rytmespill mot slutten av 2015.

Persona 4: Dancing All Night lar deg danse som figurene fra Persona 4.
Atlus

Rytmespillet, som gikk under den selvforklarende tittelen Persona 4: Dancing All Night, dukket den gang kun opp på PlayStation Vita, men nå har Atlus trukket sløret av en kommende PlayStation 4-utgave av spillet.

Dette ble avslørt i en direktesending like før jul, hvor det ble kjent at PlayStation 4-versjonen skal lanseres sammen med de to kommende dansespillene som er basert på henholdsvis Persona 3 og Persona 5 – Persona 3: Dancing Moon Night og Persona 5: Dancing Star Night.

Disse spillene har planlagt lansering på både PlayStation Vita og PlayStation 4.

Kun i spesialutgaven foreløpig

Slik ser dansingen ut i det kommende Persona 3: Dancing Moon Night.
Skjermbilde fra YouTube

I første omgang er det planlagt at PlayStation 4-utgaven kun skal dukke opp som en del av en spesialutgave som kombinerer de tre spillene i én pakke, men dette kan fort endre seg.

Det er foreløpig ikke kjent når det blir mer Persona-dansing her til lands, men det vil antagelig bli en liten stund etter den japanske utgivelsen, som faller på 24. mai 2018.

Som det meste annet i Persona-serien, likte vi også Persona 4: Dancing All Night svært godt da det ble lansert. Undertegnede hadde gleden av å anmelde spillet og skrev da følgende:

– [...] det skal godt gjøres å finne et Vita-spill som fremstår med like stor selvsikker råskap som Dancing All Night. Det samme gjelder selvfølgelig også for musikkutvalget, som til tross for å være litt lite, har en flust av kjente og kjære låter fra Persona-biblioteket. [...] Japansk jazz-pop er i hvert fall søt musikk i mine ører, og da har heller ikke fingrene noe imot å kaste seg med i dansen.

Persona-serien fortsetter stadig å imponere:
Persona 5 tok mange priser da vi kåret årets beste spill i fjor »

Siste fra forsiden