Persona 5 utsettes til april

Atlus trenger litt mer tid for å gi rollespillet en siste finpuss.

Atlus

Det etterlengtede rollespillet Persona 5 har fått en mer trøblete overfart fra Japan til vestlige markeder enn først ventet. Spillet – som ble lansert i Japan for to måneder siden – skulle ankomme vår del av verden den 14. februar 2017, men nå er lanseringen flyttet til 4. april.

Se den nyeste traileren for Persona 5. (PlayStation)

I en oppdatering på den offisielle PlayStation-bloggen forklarer Atlus at spillet utsettes for å sørge for at alt fungerer som det skal:

– Persona 5 ble en stor hit etter lanseringen i Japan, og Atlus legger mye arbeid i å passe på at spillet blir så bra som mulig når det lanseres i vesten.

Som kompensasjon for den utvidede ventetiden vil utvikleren inkludere muligheten for å spille med japansk tale i den vestlige utgaven. Originalspråket blir tilgjengelig som ekstrainnhold, men blir gratis å laste ned så snart Persona 5 er lansert.

Skoleliv og demonjakt

I Persona 5 går turen til Tokyo, der vi trer inn i rollen som en elev som nettopp har blitt flyttet til Shujin High School. Året begynner ganske normalt, men det tar ikke lang tid før protagonisten oppdager evnen til å bruke magiske krefter for å beseire demoner.

Som med tidligere Persona-spill må man balansere det slitsomme skolelivet, venner og eventuelle romantiske interesser med et skjult liv som demonjeger.

Persona 5 kommer til PlayStation 3 og PlayStation 4.

Vi storkoste oss med Vita-versjonen av det forrige spillet:
Persona 4 Golden er et fabelaktig og svært engasjerende rollespill »

Siste fra forsiden