Assassin's Creed

Det neste Assassin's Creed-spillet heter Assassin's Creed: Valhalla

Ubisoft avslørte settingen til det neste spillet i en teaser som varer flere timer.

Den offisielle avdukingen av det neste Assassin's Creed-spillet er rett rundt hjørnet, men for å pirre publikums nysgjerrighet litt ekstra i forkant bestemte Ubisoft seg for å slippe en teaser – og det en ganske så uvanlig en.

I en direktesending på onsdag ble settingen til det neste spillet avslørt i form av et stykke visuell konseptkunst som ble satt sammen fra begynnelse til slutt i sanntid av kunstneren BossLogic.

Live-videoen varte flere timer, men ble også publisert i en en kortere timelapse-utgave på noen få minutter. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Vikingtema

Skjermbilde fra teaseren.
Ubisoft

Teaseren avslører, som tidligere rykter også har indikert, at settingen til det neste Assassin's Creed-spillet er vikingtiden, og tittelen blir Assassin's Creed Valhalla.

Den første offisielle traileren skal slippes senere i dag den 30. april, og da vil vi altså få vite mye mer.

Ubisoft har allerede servert vage hint om hva det neste spillet skal dreie seg om. Som Gamer.no rapporterte for ganske nøyaktig ett år siden oppdaget oppmerksomme spillere plakater i bygninger i The Division 2 med tydelig vikingmotiv og ordet Valhalla.

I skrivende stund er det ikke mer som er kjent om det kommende Assassin's Creed-spillet, men mer informasjon kommer altså senere i dag, så det er bare å følge med videre.

Det hittil seneste spillet i serien var Assassin's Creed Odyssey, som ble belønnet med 8 av 10 poeng her på verket.

Les også: – Ubisoft vil prøve å variere spillene sine mer »

Siste fra forsiden