Det neste Battlefield-spillet kan få Battle Royale-modus

Allerede under testing, ifølge nettsted.

DICE

Det har allerede begynt å lekke ut opplysninger om det neste Battlefield-spillet, og nå har det samme nettstedet som har gitt oss alle ryktene hittil fått enda flere opplysninger å dele. Igjen har nemlig VentureBeat vært i kontakt med kilder som har godbiter å by på.

Denne gangen forteller de anonyme kildene at det neste Battlefield-spillet, som etter sigende skal hete Battlefield V, skal få en Battle Royale-modus – og altså dermed henge seg på den stadig mer populære trenden.

DICE skal allerede være i gang med testingen av modusen, som skal ligne på den man finner i spill som Fortnite og Playerunknown's Battlegrounds. Modusen skal ennå være på et prototype-stadium, og det er uvisst om den ender opp i den endelige versjonen.

Illustrasjonsbilde.
EA

Går trolig tilbake til andre verdenskrig

Av andre opplysninger som har dukket opp om spillet tidligere skal Battlefield V visstnok gå tilbake til seriens røtter, altså den annen verdenskrig. Senere kom det atter nye opplysninger som indikerer at historien i spillet skal kunne fortelles fra flere sider, og at det blir muligheter for samarbeidsspilling.

Hva mikrotransaksjoner angår kommer spillet visstnok til å by på «loot»-kister. I motsetning til Star Wars: Battlefront II skal de riktignok kun inneholde kosmetiske gjenstander, og ikke noe som gjør spillere sterkere eller mer effektiv i kamp.

Av andre nevneverdige rykter melder VentureBeat at man skal kunne legge seg på ryggen i spillet. Dette er en funksjon man finner i blant annet Tom Clancy's Rainbow Six Siege, som åpner for flere måter å bevege seg og skyte på motstandere.

Ingenting er altså offisielt bekreftet ennå, så enn så lenge må man ta informasjonen med en liten teskje salt. Forhåpentligvis skal DICE og EA snart lette litt på sløret.

Det kom også opplysninger om det neste Call of Duty-spillet nylig: Black Ops 4 får visstnok ingen enspillerdel »

Siste fra forsiden