Call of Duty: Warzone

Det neste Warzone-kartet er satt til Stillehavet

Raven viste første glimt av det som skal bli en mer fargerik battle royale-opplevelse.

Lanseringen av Call of Duty: Vanguard bringer også med seg en rekke nyheter for battle royale-sidespranget Call of Duty: Warzone. Blant annet får Warzone et helt nytt kart, som utvikler Raven Software har delt de første skikkelige detaljene om.

Warzone reiser til Stillehavet.
Activision

Mot slutten av en lengre video for Call of Duty: Vanguard kunne Ravens Amos Hodge bekrefte at det nye kartet er satt til Stillehavet. Størrelsesmessig er øya lik som Verdansk, men sistnevntes krigsherjede bygninger og omgivelser byttes ut med det utvikleren beskriver som en mer levende og fargerik verden.

Det nye kartet skal etter planen rulles ut en gang til høsten, sammen med en overgang til samme spillmotor som Call of Duty: Vanguard bruker. Raven lover full integrering av Vanguard-våpen, samt støtte for spilling og progresjon på tvers av plattformer og konsollgenerasjoner.

I tillegg kommer en helt ny løsning for å bekjempe juks i PC-versjonen. Raven har enda ikke avslørt hvordan dette skal fungere, men forteller at teamet har begynt de siste testene av systemet og at alt skal være klart til lanseringen av den nye Warzone-opplevelsen.

Slik blir betatestene for Call of Duty: Vanguard.
Activision

Vanguard-videoen – som du kan se i sin helhet øverst i artikkelen – serverte ellers en haug med detaljer om flerspillerdelen til det neste Call of Duty-spillet. Sledgehammer slapp også betadatoer for Vanguard.

PlayStation-spillere som forhåndsbestiller kan hoppe inn i flerspillerkamper 10.-13. september. Deretter åpnes døren for forhåndsbestillere på alle plattformer 16.-17. september, før alle som vil slippes inn 18.-20. september.

Vi fikk en kikk på Call of Duty: Vanguard i sommer.
Les vår sniktitt på spillet »

Siste fra forsiden