Call of Duty: Warzone

Det opprinnelige Call of Duty: Warzone-kartet kommer aldri tilbake igjen

Verdansk har skrudd klokken tilbake til 1984 og skal ikke tilbake til moderne tid.

Det har vært en hektisk uke i Call of Duty: Warzone. Onsdag ble Verdansk først invadert av zombier og deretter bombet i fillebiter. Torsdag kveld kom kartet tilbake i ny åttitallsinspirert drakt, og som utvikler Raven Software forteller er det opprinnelige designet borte for godt.

Skal aldri tilbake

Nye Verdansk er satt til 1984. Bilde: Activision

Det var under en presentasjon av nye Verdansk denne uken (via PC Gamer) at Ravens Amos Hodge utelukket et fremtidig comeback for det originale kartet. I tillegg til å legge fortiden bak seg, eller nåtiden i dette tilfellet, har endringen også latt utvikleren fikse på problemer med originalen – problemer Raven ikke ønsker å bringe tilbake.

– Spillere får aldri igjen besøke Verdansk i moderne tid. Dette er en god mulighet for oss til å gå inn og oppdatere alle de trøblete områdene og samtidig gjøre forbedringer til den generelle opplevelsen, sa Hodge og pekte blant annet på at det nå skal være lettere å klatre på steinene i Verdansk.

Svært, gitt. Bilde: Activision

Ellers introduserer det nye kartet små og store endringer stort sett overalt. Gora-demningen i nord er for eksempel fullstendig borte, stadion er bare halvferdig og et gigantisk radarsystem har dukket opp.

Ved siden av kartendringer byr den nyeste Warzone-sesongen på flere våpen, nye figurer, et nytt battle pass og The Hunt for Adler – en serie med utfordringer som spillere kan fullføre for å få diverse kosmetiske gjenstander. Du kan se en fullstendig liste over endringer på nettsiden til Raven.

Apex Legends får mobilvariant.
Apex Legends Mobile blir en ny tvist på «battle royale»-spillet »

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen