Call of Duty: Warzone

Det opprinnelige Call of Duty: Warzone-kartet kommer aldri tilbake igjen

Verdansk har skrudd klokken tilbake til 1984 og skal ikke tilbake til moderne tid.

Det har vært en hektisk uke i Call of Duty: Warzone. Onsdag ble Verdansk først invadert av zombier og deretter bombet i fillebiter. Torsdag kveld kom kartet tilbake i ny åttitallsinspirert drakt, og som utvikler Raven Software forteller er det opprinnelige designet borte for godt.

Skal aldri tilbake

Nye Verdansk er satt til 1984.
Activision

Det var under en presentasjon av nye Verdansk denne uken (via PC Gamer) at Ravens Amos Hodge utelukket et fremtidig comeback for det originale kartet. I tillegg til å legge fortiden bak seg, eller nåtiden i dette tilfellet, har endringen også latt utvikleren fikse på problemer med originalen – problemer Raven ikke ønsker å bringe tilbake.

– Spillere får aldri igjen besøke Verdansk i moderne tid. Dette er en god mulighet for oss til å gå inn og oppdatere alle de trøblete områdene og samtidig gjøre forbedringer til den generelle opplevelsen, sa Hodge og pekte blant annet på at det nå skal være lettere å klatre på steinene i Verdansk.

Svært, gitt.
Activision

Ellers introduserer det nye kartet små og store endringer stort sett overalt. Gora-demningen i nord er for eksempel fullstendig borte, stadion er bare halvferdig og et gigantisk radarsystem har dukket opp.

Ved siden av kartendringer byr den nyeste Warzone-sesongen på flere våpen, nye figurer, et nytt battle pass og The Hunt for Adler – en serie med utfordringer som spillere kan fullføre for å få diverse kosmetiske gjenstander. Du kan se en fullstendig liste over endringer på nettsiden til Raven.

Apex Legends får mobilvariant.
Apex Legends Mobile blir en ny tvist på «battle royale»-spillet »

Siste fra forsiden