Apex Legends Mobile

Apex Legends får mobilvariant

Apex Legends Mobile blir en ny tvist på «battle royale»-spillet.

Apex Legends Mobile.
EA

Mandag kveld trakk Respawn sløret av Apex Legends Mobile. Som navnet tilsier er dette en variant av det populære «battle royale»-spillet Apex Legends som er spesiallaget for mobiltelefoner. Det betyr blant annet at grensesnittet er tilpasset berøringsskjermer, og at spillet er optimalisert for dagens mobiltelefoner.

Spillet skal ikke slippes riktig ennå, men en regional betatestfase begynner på Android-telefoner i løpet av april i India og Filippinene. Deretter får resten av verdenen tilgang etter hvert.

Siden Apex Legends Mobile er et litt annet spill enn konsoll- og PC-versjonen er det ikke krysspilling mellom de to. I likhet med den andre versjonen er spillet gratis å spille, men man kan selvfølgelig kjøpe et «battle pass» for å få tilgang til flere kosmetiske gjenstander.

Ny «legend» på vei

Se avdukningstraileren til Valkyrie. (Video: Respawn)

I tillegg til mobilspillet kunne Respawn også vise frem den nyeste figuren til Apex Legends. Valkyrie er en pilot fra Titanfall-universet, og er den tydeligste linken mellom de to spillene til nå (selv om Apex Legends alltid egentlig har skjedd i det same universet som de to Titanfall-spillene).

Avdukningstraileren runder av med 4. mai som en dato – noe som antageligvis betyr at både Valkyrie og den nye Apex Legends-sesongen går av stabelen da.

LES OGSÅ: EA håvet inn 34 milliarder på mikrotransaksjoner det siste året »

Siste fra forsiden