Red Dead Redemption 2

Det PC-eksklusive innholdet til Red Dead Redemption 2 er nå ute på PlayStation 4

Og innholdet er også på vei til Xbox One.

Rockstar Games

Da PC-versjonen av Red Dead Redemption 2 omsider ble kunngjort kom det det samtidig frem at denne utgaven ville komme med innhold som ikke var tilgjengelig på konsollversjonene. Det er det nå slutt på, melder Rockstar på hjemmesidene sine.

Studioet kunngjør nemlig at PC-innholdet nå også kommer til PlayStation 4-versjonen av Red Dead Redemption 2,

Innholdet ble sluppet på plattformen samtidig med lanseringen av den såkalte Moonshiners-oppdateringen til Online-delen av spillet på fredag.

DigitalDreams

Litt av hvert

Dette betyr at PlayStation 4-eierne nå kan benytte seg av fotomodusen som lar spillere ta bilder med muligheten til å legge på filtre, klistremerker og tekst og laste dem direkte opp på Social Club.

Av øvrig innhold som nå kommer til PlayStation-versjonen er flere dusørjegeroppdrag og gjengbaser, flere skattekart og et ekstra historieoppdrag kalt «To the Ends of the Earth».

De nye våpnene omfatter M1899 Pistol, Evans Repeater, High Roller Revolver og LeMat Revolver, og de nye hesteartene som PlayStation-spillerne nå kan benytte seg av er Warped Brindle Arabian, Few Spot Appaloosa, Perlino Andalusian og Red Chestnut Arabian.

Et knippe nye smykker med spesielle egenskaper («trinkets») er også på plass.

Når det gjelder Xbox One-versjonen kan Rockstar opplyse at PC-innholdet kommer til denne plattformen den 21. januar.

Les også: Rockstar beklager trøblete PC-lansering av Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden