Det ryktes at Injustice: Gods Among Us får en oppfølger

Skal bruke Mortal Kombat X-motoren.

Warner Bros.

Ifølge franske Gameblog.fr får vi se første glimt av en oppfølger til slåssespillet Injustice: Gods Among Us snart. Utviklerstudioet NetherRealm – som sto bak det første spillet, samt Mortal Kombat-serien – skal være godt i gang med arbeidet, og satser ifølge ryktet på å lansere spillet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows en gang i mars 2017. Stort mer vet ikke nettsiden, annet enn at spillet skal bruke samme spillmotor som Mortal Kombat X.

Verken rettighetseier Warner Bros. eller NetherRealm Studios har kommentert ryktet ennå.

Siden E3-messen er like rundt hjørnet, er det mest sannsynlig at vi får høre noe offisielt om spillet i løpet av de neste ukene.

Superheltslåssing

Injustice: Gods Among Us.
Warner Bros.

Injustice: Gods Among Us kom først ut på Xbox 360, PlayStation 3, Wii U og Windows i 2013, og fikk senere en oppusset utgave til de nyere konsollene. Spillet seter forskjellige superhelter og -skurker, som Superman, The Joker og Batman, fra DC Comics opp mot hverandre i typisk slåssespillstil.

Spillets historiemodus tar for seg en alternativ virkelighet der The Joker totalødelegger Metropolis med et atomvåpen, noe som fører til at flere millioner dør. I bunn og grunn er likevel historien bare en staffasje for å sette opp kamper mellom de forskjellige figurene.

Det siste spillet NetherRealm Studios slapp var Mortal Kombat X i 2015, som også fikk en nyutgave kalt Mortal Kombat XL tidligere i år.

Leste du vår kommentar om det nyeste Mortal Kombat-spillet?
– Mortal Kombat X er skikkelig harry »

Siste fra forsiden