Horizon Zero Dawn 2

Det ser ut til at oppfølgeren til Horizon Zero Dawn er på vei

Avslørt av stemmeskuespiller.

Skjermbilde fra Horizon Zero Dawn.
Guerilla Games

Horizon Zero Dawn ble en stor suksess for Killzone-utvikleren Guerilla Games, men til tross for det har vi ennå ikke hørt noe om en oppfølger fra offisielt hold. Nå har vi tilsynelatende fått en uoffisiell bekreftelse på et nytt spill i serien.

Som blant andre Game Informer melder avslørte en av stemmeskuespillerne fra det første Horizon Zero Dawn-spillet at oppfølgeren er på vei.

Janina Gavankar, som leverte stemmen til figuren Tatai i Frozen Wilds-utvidelsen, uttalte følgende overfor en Horizon Zero Dawn-fan under Star Wars Celebration-arrangementet nylig:

– Bare vent til du ser oppfølgeren. Du kommer til å dø. Jeg kjenner til noen hemmeligheter. Du kommer til å dø, sa Gavankar.

Kritikerrost actionrollespill

Skjermbilde fra Horizon Zero Dawn.
Guerilla Games

Uttalelsen ble strømmet på Twitch og tilkjennegjort i en Reddit-tråd. Twitch-klippet er nå fjernet, men kan i skrivende stund fremdeles sees på nettet.

Siden spillet på ingen måte er offisielt kunngjort eller i det hele tatt nevnt, dreier det seg nok om en aldri så liten glipp fra skuespillerens side. Like fullt kan man nok feste en del lit til opplysningen – som sikkert ikke kommer som noen overraskelse.

Horizon Zero Dawn representerte helt ny mark for utvikleren Guerilla Games, men studioet endte opp med å levere et svært kritikerrost produkt, som her på verket ble belønnet med 9 av 10 poeng.

– Dette spillet er bygget på solid grunn. Det skinner på så godt som alle tekniske og kunstneriske måter. Det smelter sammen sandkassesjangerens styrker på en måte som føles både forfriskende og særegen, skrev vår utsendte om spillet.

Les også: Horizon Zero Dawn har solgt 7,6 millioner eksemplarer på ett år »

Siste fra forsiden