Battlefield

– Det største Battlefield-teamet i seriens historie

EA-sjefen bygger opp forventningene til sitt neste skytespill.

EA

TLDR

  • EA har fullt på fokus Battlefield-seriens fremtid, med planer om både «live service»-spill og enspilleropplevelser.
  • EA-sjef Andrew Wilson forteller at EA har samlet det største teamet i seriens historie, som jobber med ulike deler av et større Battlefield-univers.
  • Wilson sier at teamet har lært mye fra Battlefield 2042, og arbeider nå for å gi spillerne en dypere opplevelse.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Mens utviklingen har fortsatt på Battlefield 2042, har EA for lengst flyttet hovedfokus over på skytespillseriens fremtid. Den fremtiden inkluderer «live service»-spill og enspilleropplevelser, levert av det EA-sjefen beskriver som «det største Battlefield-teamet i seriens historie».

Det var i forbindelse med presentasjonen av selskapets nyeste kvartalsrapport at Andrew Wilson trakk frem utsiktene for Battlefield-serien. Han kunne fortelle at teamet lærte mye av Battlefield 2042, som fikk krass kritikk av fansen.

– Spillere har gjort det klart at de ønsker seg en enda dypere opplevelse. Teamene våre har lyttet til spillerne, har lært verdifulle lekser og jobber nå mot fremtiden.

Som EA har fortalt tidligere har DICE, Criterion, Ripple Effect og – mer nylig – Motive alle blitt satt til å snekre sammen ulike deler av et større Battlefield-univers. Wilson sa onsdag at han har vært på besøk hos de ulike studioene, og er kjempespent på det han fikk se og spille.

Når offentligheten skal få se hva teamene har jobbet med bak lukkede dører gjenstår enda å se. EA har ikke sagt noe om lanseringsplaner, annet enn at Battlefield ikke inngår i planene for inneværende regnskapsår. Altså kommer neste innslag i skytespillserien tidligst 1. april 2025.

LES OGSÅ: Ridgeline jobbet også med Battlefield, men ble lagt ned av EA tidligere i år »

Siste fra forsiden