Gray Matter i mars

Det tok sin tid

Etter flere forsinkelser ser det ut til at Jane Jensens eventyrspill snart er ferdigutviklet

Gray Matter er det ferskeste spillprosjektet fra Gabriel Knight-skaper Jane Jensen. Opprinnelig var spillet under utvikling hos ungarske Tonuzaba Entertainment, og skulle utgis tidlig i 2008. Utgiver dtp ble bekymret over kvaliteten på spillet, og dermed byttet de utvikler til franske Wizarbox.

Utforsk trivelige Dread Hill House

Spillet ble dermed utsatt til 2009, men nå er det klart at spillet ikke kommer før neste år. I en pressemelding forteller dtp at de akkurat er ferdige med å spille inn de engelske stemmene, og at Gray Matter slippes over hele verden i mars 2010.

Gray Matter er et pek-og-klikk-eventyrspill til PC, og handler om nevrobiolog David Styles og hans nye assistent Samantha Everett. Samantha får i oppgave å samle seks frivillige til doktorens eksperimenter. Eksperimentene foregår på doktorens herregård, Dread Hill House.

Under et av eksperimentene begynner det å skje merkelige ting, og etter hvert viser det seg at det er overnaturlige fenomen på ferde. Spillet skal ta opp temaer som virkelighetsoppfatning og hvordan vi mentalt konstruerer verden rundt oss.

Hvis du vil vite mer om spillets figurer og selve utviklingen kan du ta en kikk på Jensens blogg.

Siste fra forsiden