Empire of Sin

Det XCOM-inspirerte strategispillet Empire of Sin utsettes til høsten

Paradox Interactive

Romero Games vil likevel ikke by på tur til 20-tallets Chicago denne våren. Strategispillet Empire of Sin kommer nå først til høsten, etter at utvikleren så seg nødt til å utsette lanseringen.

I en melding på Twitter forteller spillsjef og utviklerveteran Brenda Romero at arbeidet rett og slett krever litt mer tid enn ventet. Romero takker for støtten så langt, og ber om forståelse for at teamet velger kvalitet fremfor hurtighet.

XCOM med 20-tallsgangstere

Se annonseringstraileren for Empire of Sin. (Video: Paradox Interactive)

Empire of Sin ble opprinnelig avduket i fjor sommer, med en trailer som du kan se til høyre. Basert på det vi har sett så langt ser spillet ut til å kombinere klassisk XCOM-strategi og turbaserte kamper med gangstere og mafiavirksomhet i USA på 20-tallet.

Spillere starter opp som en ungfole i Chicago, og må kjempe seg opp og frem for å skape sitt eget kriminelle imperium. Veien til toppen kan gå en rekke forskjellige veier, og ifølge utvikleren kan spillere forvente en opplevelse som endrer seg fra gang til gang.

– Det er opp til deg å svindle, sjarmere og true deg til toppen av haugen og deretter gjøre alt du kan for å holde deg der. Dette historiedrevne noir-inspirerte spillet gir spillere en smak på glansen og glamouren fra de glade 20-årene, samtidig som de får jobbe bak kulissene i en hardbarket underverden styrt av organisert kriminalitet, sa Romero Games da spillet ble avduket.

Empire of Sin utvikles for PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Mutant Year Zero-studioet har sluppet et nytt strategispill.
Se traileren for Corruption 2029 »

Siste fra forsiden