Neste Assassin's Creed i Venezia

Detaljer lekket på nett

Informasjon fra maiutgaven av Game Informer allerede på nett.

Via sitt nettsted kan Game Informer bekrefte at Assassin's Creed 2 er på omslaget av mainummeret, og det nevnes at spillet vil være satt til renessansens Venezia og at man vil spille som en ung italiener ved navn Ezio.

Nå har flere detaljer kommet til overflaten på nettet, et innlegg (som nå er fjernet, ifølge Gamespot) på Ubisofts offisielle forum lekket mer informasjon som hevdes å komme fra neste utgave av Game Informer.

Hvis vi kan stole på denne kilden vil vi kunne utforske mange spennende steder i oppfølgeren. Blant disse finner vi Leonardo da Vincis studio/verksted, St. Markus-kirken, The Grand Canal, The Little Canal og Riatto-broen. Spillere vil også reise ut på den toscanske landsbygda anno 1476.

Videre fortelles det at flere historiske personer er med i spillet, slik som Niccolo Machiavelli, Caterina Sofrza og Lorenzo de Medici.

Hovedperson Ezio Auditore de Firenze vil ha flere våpen å velge mellom, inkludert en øks, en hammer, en morgenstjerne, et spyd og to ulike sverdtyper. Hvert våpen skal ha et spesialangrep knyttet til seg. Man skal også kunne avvæpne fiender og bruke deres våpen i mot dem.

Man skal også kunne svømme i dette spillet, og lekkasjen hevder at Ezio vil kunne fly ved hjelp av en av da Vincis flymaskiner. Det er verdt å merke seg at en natt/dag-syklus har blitt lagt til i Assassin's Creed 2.

Der originalspillet hadde fire oppdragstyper, vil oppfølgeren ha hele 16. Flere nye fiender er også med, inkludert bueskyttere. Detaljene er mange, men de er foreløpig ikke bekreftet av Ubisoft, så det blir spennende å se om neste Game Informer faktisk inneholder disse detaljene.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden