Detaljer om Just Cause 2

Større og galere action i østen

Rico Rodriguez reiser til Asia for å sette nok et militærdiktatur på hodet.

I actionspillet Just Cause spilte du Rico Rodriguez, en agent som ble sluppet løs på ei stor tropeøy og kunne gjøre omtrent det han ville for å sørge for et regimeskifte der.

Skjermbilde fra Just Cause

Spillet var svært åpent, og lot Rico gjøre en rekke syke stunts av den typen som knapt nok ville fungert i Hollywood en gang.

Nå er etterfølgeren på vei, og i følge det nyeste nummeret av PSW (som søsternettstedet Computer & Video Games har fått hendene i) kommer det til å bli større, mer omfattende og enda galere enn før.

Spilldesigner Peter Johansson forteller at de svenske utviklerne ønsket å benytte den åpne verdenen sin på en bedre måte, lage enda mer imponerende stunts, forbedre kampen og belønne utforskning bedre enn i forgjengeren.

Denne gangen foregår handlingen på Panau, en tropeøy i Asia. Her hersker den brutale diktatoren Baby Panay, og det blir Ricos jobb å infiltrere og destabilisere øya. Samtidig må han hente ut sin tidligere sjef, som har latt seg friste til å gå over på Panays side.

C&VG forteller at i tillegg til store jungelområder kommer den nye øya med et snødekt høyfjellsområde der Rico kan leke seg. Rico vil stå fullstendig fritt til å utforske øya helt fra starten av.

Just Cause 2 kommer til PlayStation 3 og Xbox 360 (og kanskje også andre formater).

Siste fra forsiden