Detaljer om Uncharted: Drake's Fortune

Her er informasjon om Uncharted: Drake's Fortune, den neste storsatsningen fra skaperne av Jak & Daxter.

Uncharted: Drake's Fortune kommer til PS3, og er et actioneventyr med livaktige miljøer og realistiske figurer. Spillet foregår i moderne tid, og omhandler jakten på den sagnomsuste skatten fra El Dorado, som visstnok skal befinne seg på ei øy i Stillehavet. Hovedperson Nathan Drake finner øya, men blir strandet der samtidig som han får en hel hær av leiesoldater på nakken.

Ved hjelp av eldgamle kart og mystiske gjenstander må du avdekke spor og komme til bunns i mysteriet om El Dorado. Handlingen foregår i levende jungler og spektakulære ruiner, og Drake er ikke alene om å utforske disse. Kompanjongene hans spiller en viktig rolle, og mye av fokuset i spillet er på samarbeid.

I tillegg til utforsking og eventyr, får vi også massevis av skyting, kamp og raske kjøretøysekvenser. I skytekampene må du hele tiden passe på å holde hodet nede og bruke det du finner av skjulesteder, og i nevekampsekvensene kan du bruke en rekke angrep og bevegelser for å overvinne motstanderne.

Utviklerne i Naughty Dog skryter av et avansert animasjonssystem som lar Drake gjøre flere ting samtidig. Dessuten loves vi ekstremt realistisk vann, med fysikkbasert bølgesimulasjon og avanserte teknikker for å gjengi vannets overflate. Ellers kommer spillet med massevis av snadder for øyet, som "parallax mapping", "blend shaders", "bump mapping" og så videre.

Siste fra forsiden