Squirrel with a Gun

Dette bisarre ekornspillet har tatt fullstendig av på Twitter

Squirrel with a Gun er nøyaktig det det høres ut som.

Daniel DeEntremont

Folk finner på mye rart, og månedens mest bisarre påfunn så langt er et Unreal Engine 5-spill hvor man spiller som et ekorn med pistol. Saken ble først dekket av Kotaku.

Spillet heter, naturlig nok, Squirrel with a Gun, og er hundre prosent ekte. Soloutvikler Dan DeEntremont kunne nylig fortelle at spillet sågar har fått en egen side på Steam, hvor man allerede nå kan legge det til på ønskelisten sin.

Det merkelige spillet blir beskrevet av utvikleren som et sandkassespill, og lar altså spilleren kontrollere et ekorn som slår klørne i stadig større skytevåpen.

Våpnene er tiltenkt menneskehender, og dette leder til at man blant annet kan bruke rekylen fra en Uzi til å fly høyt til værs.

Ellers viser en video på Twitter – som har gått viralt og i skrivende stund har over 77 000 likes – at man blant annet kan rane sivile som forsøker å ta bilde av deg og så stikke av med mobiltelefonen deres. Det lusker også dresskledde agenter rundt omkring i den ellers fredelige byen, så noe mystisk er helt klart på ferde.

Utover dette vet vi ikke all verden om spillet, men utvikleren slipper stadig oppdateringer og små bruddstykker på Twitter-kontoen sin.

LES OGSÅ: Goat Simulator 3 ble nylig avduket »

Siste fra forsiden