Riddle møter Øygarden - Telenorligaen

– Dette blir den mest spennende sesongen så langt

Riddle og Øygarden barker sammen i vårsesongens første hovedkamp.

Jonas Driveklepp/Blizzard/montasje Gamer.no

I kveld braker det løs med Overwatch i Telenorligaen igjen! I rundens hovedkamp, som sendes direkte på Gamer.nos Twitch-kanal, møtes nyopprykkede Riddle og Øygarden til duell.

SLIK SPILLES RUNDE EN AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Alopex - Vicious and Delicious
Kl 20:00: Øygarden - Riddle
Kl 20:00: Dynasty - Eventyrbrus
Kl 20:00: BX3 - Lithium
Kl 20:00: 5 and a Half Men - Toppen

Alle kampene spilles søndag 28. januar.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Øygarden stiller med få endringer i laget som spilte i øverste divisjon, mens Riddle har rykket opp igjen etter å ha blitt diskvalifisert etter å ha brukt en spiller som ikke var registrert innen fristen i vårsesongen 2017.

Nå er de sultne på revansje, men møter et Øygarden-lag som vil spille sluttspill denne sesongen.

Kampen ser du på Gamer.nos Twitch-kanal fra klokken 20:00 »

– Blir spennende

Riddles Sigve «Rush» Løndal.
Jonas Driveklepp

Overwatch-kommentator Kristoffer «Warvolden» Volden spår at det vil bli et stort skille mellom topp og bunn i vårens utgave av Telenorligaen. Det er ikke Riddles Sigve «Rush» Løndal enig i.

Disse spiller for Riddle

Vis mer

Hao «NuggetCooker» Nguyen (DPS)
Victor «Yiqids» (DPS)
Eskil «Kelsix» Solbakken (Support)
Tomas «Valen» Valen (Support)
Theo «SpX» Sogge (Main Tank)
Kim Andrè «Kimmaah» Karlsen (Off Tank)
John «UnusualPig» Bye (Off Tank)
Sigve «Rush» Løndal (Manager/Innbytter)

– Dette kommer til å bli den mest spennende sesongen så langt. Lag som Air og Lions er ikke i førstedivisjonen, og Dynasty har ikke topspillere som Onigod og den gjengen lenger. Lagene denne sesongen består av mange nye spillere, og jeg tror mange lag kommer til å overraske, positivt, og i motsetning til spådommen av tabellen så tror jeg det kommer til å bli et jevnt løp, mener «Rush».

Etter utkastelsen våren 2017, måtte Riddle spille i andredivisjon den påfølgende sesongen. Det var imidlertid ikke noen utfordring, og laget gikk ubeseiret gjennom sesongen høsten 2017, og rykket rett opp igjen. I følge «Rush» er laget sultne på å gripe sjansen de nå har med deltakelse i førstedivisjon.

– Riddle består av en ganske fersk oppstilling, men etter hva jeg har sett under treninger og prøvespill har vi utrolig bra synergi, og laget er godt sammenlimt. Vi kommer til å stå knallhardt på og vi kommer til å gjøre vårt beste, sier «Rush».

Å gjenta tabben som fikk laget kastet ut av førstedivisjon er uaktuelt, og Riddle har tatt grep for å sørge for at det ikke skjer igjen.

– Vi er knallharde på oppmøtetid, og det presiseres at om vi gjentar det som skjedde i fjor er vi ute av ligaen. Vi har sett hvor viktig det er å holde reglene, så i tillegg til dette har vi ekstra innbyttere om det skulle være krise. Det siste vi vil er å miste en kamp fordi vi har brutt en regel eller mangler spillere, forsikrer «Rush».

Les også
Anmeldelse: Overwatch

Han tror kampen mot Øygarden blir av den spennende sorten.

– Det blir en spennende kamp. Dani «Duni» Einevoll spilte jo for E2 Esports, for veldig lenge siden før vi slo oss sammen med Riddle. De har også Sander «Magician» Nævdal, kjente navn for folk flest. Men vi har nok noen triks opp ermet for å slå dem, sier «Rush».

– Vi skal slåss om topp fire

Øygardens support-spiller Daniel Mikalsen.
Privat

Disse spiller for Øygarden

Vis mer

Christian «Seim» Seim (Tank)
Dani «Duni» Einevoll (Tank)
Sander «Magician» Nævdal (DPS)
Daniel «Xen» Østvold (DPS)
Ruben «Epicmouse» Hustoft (DPS)
Ludvig «Ludoo» Hansen (Support)
Daniel «Lokalhelt» Rams Blindheimsvik (Tank)
Daniel «Infaith» Mikalsen (Support/Flex)

Hos Øygarden, ser de også fram mot en ny sesong. Øygarden var et nytt lag i førstedivisjon i høst, men klarte en respektabel sjetteplass som også matchet ambisjonen om å berge plassen. I år er ambisjonene oppjustert, og målet denne gangen er å nå sluttspillet.

– Det ser spennende ut! Masse nye lag og nye navn, samt noen gamle kjente. Slik lagene ser ut så ser det ut som at det er en mulighet for oss å avslutte blant topp fire. Jeg tror ekspertene har vært flink å spå tabellen, der BX3, oss, Riddle og Lithium vil krangle om topp fire. BX3 vil nok avslutte på toppen da de har et veldig sterkt lag, spesielt support-spillerne deres. Men det kan være vi får se noen overraskelser fra de nye lagene også. På papiret så ser det ut som en topp fire-plassering for oss denne sesongen er mulig, og det er målet vårt. Dessverre så mangler vi en skikkelig support-spiller, men han kommer snart forhåpentligvis, sier Daniel «Infaith» Mikalsen hos Øygarden.

Det er viktige poeng på spill i kampen mot Riddle, og det kan bli et jevnt oppgjør, tror «Infaith».

– Riddle virker som et bra lag. Nå vet jeg at de nylig har byttet litt spillere noe som kanskje kan tippe det litt i vår favør. Spørs hvor mye dem har fått spille sammen med de nye spillerne. Jeg vet de har et stramt og godt treningsopplegg, så de har nok fått kjørt seg sammen litt som et lag. De har noen gode dps-spillere som kan vippe det i deres retning også. Jeg tror det blir en jevn kamp, avslutter «Infaith».

Siste fra forsiden