Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 23

Dette er de fem beste nyversjonene av spill

Rad Crew tar for seg de beste oppussede spillene denne uken.

Capcom

En begivenhetsrik uke betyr en episode av Rad Crew der vi kommenterer nyhetene fra PlayStation Experience og Video Game Awards: Det stadig iskalde forholdet mellom Hideo Kojima og hans arbeidsgiver Konami, Tim Schafer med flere nye spill på vei, og både lovende og skuffende ting med PS4-remaken.

Men først: siden vi er inne på remakes, rangerte vi de fem beste spill-remakesene noensinne!.

Det ble også tid til litt diskusjon rundt PlayStation 4-versjonen av Final Fantasy VII som ble sluppet i helgen, pluss litt diverse spillsnacks.

Vi ba lytterne bidra med sine tanker om Final Fantasy-serien og det manglet ikke på respons. Enten du hater eller elsker det: Final Fantasy kan ikke ignoreres.


Rad Crew - sesong 10, episode 23

Her er planen:

  • (04:00 - 19:00) Topp 5 remakes
  • (19:00 - 52:37) Nyheter
  • (52:37 - 1:01:38) Xenoblade Chronicles, mer Tomb Raider, Final Fantasy 7 PS4
  • (1:01:38 - slutt) Ukens Spørsmål

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 3. desember
Rad Crew, 26. november

Rad Crew, 19. november

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden