Dette er den nye Hearthstone-modusen

Men den kan kun spilles mellom onsdag og søndag.

Blizzard

For noen dager siden begynte Blizzard å lokke med at en ny spillmodus til Hearthstone var på planen. Nå har de trukket sløret av den i en pressemelding.

I Tavern Brawl vil spillere kunne duellere med venner med spesielle regler eller spesialkortstokker. Modusen blir dog merkelig nok tidsbegrenset – den er kun tilgjengeling for spillere mellom onsdag og søndag.

Tavern Brawl dukker opp.

– Noen Brawls vil gi deg en fiks ferdig kortstokk, mens andre krever at du bygger nye kortstokker basert på svært overraskende retningslinjer, står det i pressemeldingen.

Ytterligere detaljer om hva dette konkret innebærer har vi ikke fått, men vi vet at modusen ikke er laget for nykommere. For å i det hele tatt få innpass i modusen må man bruke helter som er på minst nivå 20.

Blir gratis

I motsetning til Arena-modusen koster det ikke noe å spille Tavern Brawls. I lanseringsperioden vil man også få én kortpakke per uke om man rekker å vinne en kamp.

Tavern Brawl lanseres i oppdatering 2.7 rundt midten av juni, sammen med nye helter for eksisterende klasser. I første omgang vil Magni Bronzebeard være tilgjengelig for Warrior-klassen, men Blizzard lover at flere helter er på vei. Også i oppdateringen er muligheten til å velge bakgrunn på kortstokken for hver eneste kortstokk.

Se hvordan Diablo III-spilleren går fra nivå 1 til nivå 70 på ett minutt »

Siste fra forsiden