Podkast

Rad Crew

– Dette er det beste Mario Kart-spillet

Nintendo imponerer igjen.

Det er kanskje stille før E3-stormen men det betyr ikke at det ikke er masse å snakke om fra spillenes verden. Med oss denne gangen har vi vokalisten i Kvelertak, som også er spillinteressert.

Wæææ! Superhorn!

Mario Kart 8 faller i smak

Han er blant annet med for å snakke om Mario Kart 8, som har vist seg å være en kjempehit for Nintendo allerede etter bare få dager. Og med god grunn; det er et fantastisk morsomt spill både lokalt og på nett, og Nintendo viser nok en gang at de klarer å lage spill som appellerer både til tilfeldige spillere og den harde kjernen.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Watch Dogs blir også diskutert. (Bilde: Ubisoft).

Men før det, en liste over de mest rørende nære mannlige vennskap i spillhistorien i ukens liste over de fem beste «bromansene». Hvem kan vel glemme Marcus og Dom i Gears of War?

Til slutt spurte vi lytterne hva de gledet seg til i neste ukes E3-ekstravaganse. Svarene lot ikke vente på seg! I studio denne gang: Aleksander Hakestad, Are Ness fløgstad, Jostein Hakestad og gjest Erlend Hjelvik.

Her er ukens meny:

  • 06:25-23:27 – Topp 5 spill-bromanser gjennom tidene
  • 23:27-40:30 – Nyheter
  • 41:13-1:29 – Watch Dogs og Mario Kart 8
  • 1:30:30-Slutt – Lytternes ønsker og forhåpninger til E3

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 30. mai 2014
Rad Crew, 22. mai 2014
Rad Crew, 15. mai 2014

Les også
Anmeldelse: Watch Dogs

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden