Dette er din siste sjanse til å sikre deg Tony Hawk's Pro Skater HD på Steam

Forlater nettbutikken for alltid – heldigvis kan du kjøpe det for snaut 15 kroner.

Tony Hawk's Pro Skater HD
Activision

Den smått legendariske rullebrettkjøreren Tony Hawk har mangespilleventyr under beltet, men det skorter dessverre litt på tradisjonelle Pro Skater-spill på det digitale PC-markedet.

Det eneste spillet i den langtlevende Tony Hawk's Pro Skater-serien som er tilgjengelig på Steam i skrivende stund, er 2012-utgaven av Tony Hawk's Pro Skater HD – og snart blir også det borte. Dette melder Valve selv, i en nyhetsmelding på Steam.

Musikk til besvær

Spill forsvinner fra digitale markedsplasser hele tiden – som oftest handler det om én eller flere lisenser som har gått ut, enten det er snakk om en ikonisk filmskikkelse (som tidligere har påvirket spill som blant annet har tatt utgangspunkt i Alien- og Marvel-lisenser) eller et lydspor som utvikleren ikke lenger vil betale rettighetsinnehaverne for å bruke.

Sistnevnte er antagelig tilfelle for Tony Hawk's Pro Skater HD, som benytter seg kraftig av musikk fra kjente band og artister.

Før du tar en siste gravøl for et av de siste klassiske rullebrettspillene på PC, er det verdt å merke seg at spillet ikke forsvinner før den 17. juli – fram til det er det 80 prosent avslag, som i praksis betyr at du kan sikre deg spillet til prisen for en pakke tyggegummi.

I skrivende stund virker det ikke som om konsollutgavene av spillet har planer om å forsvinne – det kan godt tenkes at disse utgavene har andre rettighetsavtaler.

Tony Hawk's Pro Skater er riktignok en klassiker:
Vi var likevel ikke spesielt fornøyd med HD-utgaven da den ble sluppet i 2012 »

Siste fra forsiden