Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 5

Dette er Rad Crews «free-to-play»-favoritter

Podcastgjengen tar for seg den kontroversielle salgsmodellen.

Heroes of the Storm er jo et ypperlig «gratis»-spill.
Activision Blizzard, Rad Crew

Såkalte «free-to-play»-spill er et kontroversielt tema blant spillere, selv om de spillene er noen av de mest populære på markedet. Vi i Rad Crew har våre favoritter også, og oppsummerer de fem vi mener er best i dagens Topp 5-liste.

Er hekta på Heroes of the Storm

Apropos gratisspill har vi brukt flere hundrelapper på Heroes of the Storm allerede, og er hekta på Blizzard sin versjon at MOBA-sjangeren. Hør hvorfor i denne episoden.

Rare Replay samler (nesten) alt Rare har gjort de siste 30 årene. Nintendo-spillene mangler.

I tillegg snakker vi om Rare Replay, den gigantiske samlingen av Rare-spill fra 1983 og helt frem til 2008 – kanskje den beste spillhandelen du kan gjøre akkurat nå? Ikke alle spillene har holdt seg like godt, men det er allikevel en imponerende samling for nostalgikere.

Du kan forresten vinne Rare Replay i denne episoden ved å svare på spørsmålet: Hvilket Rare-spill fortjener en oppfølger? Og hvordan bør den være? Det beste svaret får en Rare Replay-kode til Xbox One.


Rad Crew - sesong 10, episode 5

Her er oversikten over ukens innhold:

  • (4:22 -26:00) Våre fem «free-to-play»-favoritter
  • (26:00 - 46:08) Nyheter
  • (46:08 -1:40:46) Rare Replay, Heroes of the Storm, Elite Dangerous
  • (1:40:46 - slutt) Hvilke døde spillsjangere vil lytterne gjenopplive?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 30. juli
Rad Crew, 16. juli

Rad Crew, 9. juli

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Les også
Anmeldelse: Heroes of the Storm

Siste fra forsiden