PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i juni

PlayStation-spillere får blant annet Star Wars Squadrons og det nye Virtua Fighter.

EA, Sega (Montasje: Gamer.no)

Sony og Microsoft har begge bekreftet hvilke spill som kan hentes ut gjennom selskapenes respektive abonnementstjenester i juli. Vi har samlet en oversikt for både PlayStation Plus og Xbox Live Gold, som du kan kikke gjennom nedenfor.

PlayStation Plus

Operation: Tango (PlayStation 5)

Operation: Tango.
Clever Plays

Månedens PlayStation 5-spill er det nye Operation: Tango. Spillet byr på spionlek for to spillere, som må samarbeide for å komme seg gjennom en rekke utfordringer og oppdrag.

Opplevelsen er asymmetrisk, i den forstand at de to spillerne har forskjellige oppgaver de må utføre. For eksempel tar den ene rollen som hacker for å knekke koder, mens den andre stiller som agent og må ordne opp i felten.

Spillet kommer også til PlayStation 4 og andre plattformer, men det er kun PlayStation 5-utgaven som er inkludert i PlayStation Plus-tilbudet.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown (PlayStation 4)

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown.
Sega

Etter over et tiår i dvale har Sega plutselig pustet nytt liv i Virtua Fighter-serien. Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown ble avduket tidligere denne uka, som en oppusset utgave av Virtua Fighter 5 fra 2006.

Spillet skilter med de samme figurene og det samme rammeverket som originalen. Utvikleren har imidlertid pusset på grafikken og fått på plass ny nettfunksjonalitet.

Star Wars Squadrons (PlayStation 4)

Star Wars Squadrons.
EA

Star Wars Squadrons sender spillere ut i verdensrommet, bak spakene på en haug med kjente romskip fra Star Wars-serien. Actionspillet kom ut i oktober 2020, og fikk en god mottakelse her på bruket – selv om anmelder Øystein Furevik savnet mer innhold.

Les også
Anmeldelse:

– Star Wars Squadrons er egentlig et knallbra spill. Eller, det kunne lett ha vært det om utviklerne hadde prioritert hakket mer fornuftig. I stedet for å fylle det med diverse overflødig dilldall og personlige historier det er umulig å bry seg om, burde de ha brukt ressursene på å lage flere skip, flere baner og kanskje flere, eller enda bedre, større flerspillermoduser.

Alle tre spillene blir tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken. Operation: Tango og Star Wars Squadrons kan hentes ut frem til 5. juli, mens Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown inkluderes i PlayStation Plus-abonnementet frem til 2. august.

Xbox Live Gold

Injustice: Gods Among Us (Xbox 360)

Injustice: Gods Among Us.
WB Games

Injustice: Gods Among Us er rosinen i pølsa for det som er en nokså stille måned for Xbox Live Gold-medlemmer. Slåssespillet fra 2013 fikk mye skryt i sin tid, inkludert av Andrine Vold Fangberget som gav spillet 8 av 10 poeng.

– Dette er et slåssespill med mye spennende å by på, og vil gi deg mye moro både alene og med andre. Det gir en stor barnlig glede å kunne sette ulike superhelter opp mot hverandre, og se hvem som er best. Ja, Wonderwoman kan faktisk banke dritten ut av Bane, og Superman kan kvestes av Lex Luthor. Med en fyldig historiedel, en drøss utfordringer og så mange episke kamper du bare måtte ønske, er det timesvis av underholdning å få her. Dette var virkelig moro, og noe jeg vil anbefale på det varmeste til alle som digger superhelter og slåssing, var dommen den gang.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. til 30. juni. Finn spillet i Xbox-butikken »

The King's Bird (Xbox One)

The King's Bird.
Graffiti Games

The King's Bird ble først lansert i 2018, og kom til Xbox One året etter. Det er et plattformeventyr som handler om å holde farten oppe idet man hopper og svever gjennom en fargerik verden.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 30. juni. Finn spillet i Xbox-butikken »

Shadows: Awakening (Xbox One)

Shadows: Awakening.
Kalypso Media

Det isometriske rollespillet Shadows: Awakening byr på taktiske kamper i sanntid, i en opplevelse som på overflaten minner mest om Diablo. Spillere tar rollen som en demon, og får i oppgave å fortære sjelene til verdenens gamle helter.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. juni til 15. juli. Finn spillet i Xbox-butikken »

NeoGeo Battle Coliseum (Xbox 360)

NeoGeo Battle Coliseum.
SNK Playmore

Nok et slåssespill for Xbox Live Gold-medlemmer denne måneden. NeoGeo Battle Coliseum skilter med 40 spillbare figurer, hentet fra forskjellige spillserier fra utvikler SNK.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 15. juni. Finn spillet i Xbox-butikken »

Samtlige Xbox Live Gold-spill kan også spilles på Xbox Series X/S takket være konsollenes bakoverkompatibilitetsfunksjon.

Siste fra forsiden