Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

Virtua Fighter gjør comeback på PlayStation 4

Sega pusser opp Virtua Fighter 5: Final Showdown.

Sega har kunngjort et nytt innslag slåssespillserien i Virtua Fighter – eller i hvert fall en ny versjon av et gammelt innslag. Det melder IGN denne uken.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown kommer til PlayStation 4 allerede 1. juni, altså om under en uke. Spillet er en oppussing av Virtua Fighter 5 Final Showdown, som i seg selv var en oppgradert variant av Virtua Fighter 5 fra 2006.

Det nye spillet lokker med forbedret grafikk og ny nettfunksjonalitet. Opplegget utvikles av Segas AM2-studio og Ryu Ga Gotoku, og er en del av 60-årsjubileet til Sega. Du kan se en trailer for spillet øverst i artikkelen.

Populært i sin tid

Det opprinnelige Virtua Fighter 5 fikk mye skryt i sin tid, inkludert av vår anmelder. Etter å ha testet PlayStation 3-versjonen skrøt Øystein Furevik av spillets raske og presise slåssing, og belønnet det med karakter 8 av 10.

– Uansett om du er ute etter litt sosial rivalisering eller om det er viktig for deg å trene til fingrene blør, er Virtua Fighter 5 som skapt for deg. Det er lett å komme i gang med, men er likevel så dypt at du kan alltid bli bedre. Det er alltid komboer som kan perfeksjoneres, du kan alltid bli raskere i reaksjonen, og til dette formålet er Virtua Fighter 5 kongen.

Sony har kjøpt verdens største slåssespillturnering.
EVO skal likevel få fortsette som før »

Siste fra forsiden